Nyhed

Følg Förtress til Eurosonic

De gæve rockere skriver hjem, som de drager sydpå, for at vinde hæder til den store musikshowcase

Du kan følge Förtress' bedrifter i udlandet, som de rapporterer hjem på GAFFA både fredag og lørdag, med fortællinger om høj guitar, druk og nøgne mænd (forestiller vi os, red.). Skal du have en lille introduktion til Förtress på turné, skal du præsenteres for bandet, kan du tjekke den morsomme video forneden. 

Hvad kan GAFFAs læsere forvente af Förtress' turné-dagbog? Det svarer de selv på her:

"Folk kan forvente et indblik Danmarks mest energiske rockbands' liv på landevejen og deres forsøg på at blive hørt i udlandet. Forvente en atypisk tourdagbog, fra et band som elsker de klassiske rockdyder og sætter den gode energi i højsædet, samtidig med at de leverer smittende heavy rock, som har afsæt i både den klassiske rockscene såvel som den moderne. Förtress er rå smittende energi og old school muskelrock!"

Förtress har gjort deres indtog på den danske rockscene, hvad publikum foran Rising Scenen på sidste års Roskilde Festival da også fik at føle. Her kvitterede GAFFA med fem stjerner under overskriften "Pikrock sutter den op fra slap" og skrev: " For dem, der er kommet for at få et slag pikrock, er der ingen dikkedarer. Det er et rockshow af ypperste kvalitet."

Følg Förtress' eventyr fredag og lørdag. Og mød bandet i videoen her:

ANNONCE