Nyhed

Hiphop-boss er nu anholdt og sigtet for drab

Kautionen på Suge Knight er sat til to millioner dollar

Den tidligere direktør for Los Angeles-hiphop-pladeselskabet Death Row og nuværende ejer af hiphop-pladeselskabet Black Kapital, Suge Knight, er nu anholdt og sigtet for drab, efter at han påkørte to mennesker i går, hvor den ene blev dræbt og den anden hårdt kvæstet, men uden for livsfare. Efter påkørslen forlod Knight stedet i bil, men han har nu meldt sig selv og er i politiets varetægt

Efter at han har været eftersøgt i godt et døgn, har han nu, ifølge TMZ, meldt sig selv til politiet. Hans kaution er blevet fastsat til to millioner dollar.

Episoden fandt ifølge TMZ sted i Los Angeles-bydelen Compton i forbindelse med en reklame-fotoskydning til den kommende biografiske film "Straight Otta Compton" om den legendariske Los Angeles-hiphop-gruppe N.W.A. Her skulle Suge Knight angiveligt være ankommet med sin ven Terry Carter, men de blev bedt om at forlade stedet af nogle sikkerhedsvagter.


Knight var efter sigende kommet i et slagsmål, hvorefter han gik tilbage til sin bil og satte den i bakgear. Vennen, Terry Carter, skulle i samme øjeblik være gået bag om bilen for at gå hen til passagersiden, men blev i stedet ramt af den bakkende bil. Han blev senere erklæret død, mens en anden person, angiveligt skuespilleren Cle "Bone" Sloan, blev hårdt såret ved samme lejlighed. Herpå forlod Knight stedet

Ifølge TMZ var der tale om en ulykke, mens Los Angeles Times beskriver hændelsen som en overlagt handling fra Knights side.

Suge Knights pladeselskab Death Row havde stor succes i 90'erne med udgivelser med navne som Dr. Dre, Snopp Dogg og Tupac. I 1997 blev Knight imidlertid idømt ni års fængsel for at have overtrådt en prøveperiode efter en række voldsepisoder. Dette blev begyndelsen på en lang nedtur for Death Row, der erklærede sig konkurs i 2006. Suge Knight blev løsladt i 2001, men har været anholdt og dømt flere gange siden for vold, besiddelse af stoffer og kørsel med et udløbet kørekort. I 2008 erklærede han sig personligt konkurs. For nylig åbnede han et nyt selskab, Black Kapital.


I august sidste år blev Suge Knight skudt seks gange til en MTV VMA-fest i Los Angeles. Efter en tur på hospitalet med operationer blev han udskrevet tre dage senere.

 

ANNONCE