Nyhed

Hør Pete Dohertys hyldestsang til Amy Winehouse

Overskuddet vil gå til Amy Winehouse Foundation

Den engelske sanger, sangskriver og musiker Pete Doherty, som til daglig er at finde i post-punk-bandene The Libertines og Babyshambles, udgiver nu en hyldestsang til ekskæresten, den hedengangne Amy Winehouse. Hør sangen nedenfor.

Sangen "Flags Of The Old Regime" er skrevet til og om den engelske sangerinde og sangskriver Amy Winhouse, som døde i 2011, 27 år gammel. Udgivelsens overskud vil gå til Amy Winehouse Foundation, som arbejder med unge misbrugere. Organisationens mål er at mindske misbruget blandt unge og samtidig gøre opmærksom på effekterne et misbrug følger med sig.

"Flags Of The Old Regime" er produceret af Stephen Street og har Drew McConnell fra Babyshambles og Helsiniki med på bas, Jamie Morrison bag trommerne, Stephen Large på keys og producer Stephen Street på akustisk guitar og percussion. Sangen bliver tilgængelig som digital download, og den vil også se en udgivelse på 7"-vinyl.

Udgivelsen kommer kort tid efter en længere periode, hvor Pete Doherty har været i rehabilitering for alkohol- og stofmisbrug i Thailand, hvor The Libertines-kollega Carl Barât skulle have haft besøgt ham. Barât udtalte desuden for nylig, at han skulle have skrevet fem numre, og at en kommende The Libertines-udgivelse er godt på vej.

Pete Doherty har i tidens løb været flittig til at trække overskrifter til sig, blandt andet gennem sin notoriske tid med model Kate Moss og skænderier med The Libertines-medlemmer.

The Libertines har siden sin gendannelse sidste år turneret Europa tyndt, som blandt andet også bragte dem forbi Vega i København i september sidste år.

ANNONCE