Nyhed

Lyt: 11 essentielle i januar

Månedens varmeste sange, du bare SKAL høre

Vi er i gang med en ny måned, og traditionen tro bringer vi her en guide med månedens 11 varmeste numre, du SKAL høre. Se musikvideoerne nedenfor og hør sangene nederst på Spotify eller WiMP.

Faith No More – Motherfucker (billedet)

Vi skal helt tilbage til 1997 for at findes det seneste album med det eksperimenterende funk-metal-band Faith No More, men her i det nye år skulle Mike Patton og co. omsider være klar med et comeback-album. Førstesinglen blev sluppet i slutningen af '14 og er den lige dele lavmælte og pompøse og helt igennem geniale Motherfucker.

Robbie Williams – Bully


Den tidligere Take That-sanger og Tinderbox-aktuelle Robbie Williams har uden meget opmærksomhed netop udsendt sit 11. soloalbum Under The Radar Volume 1. Albummet samler 14 sjældenheder, hvoraf størstedelen aldrig tidligere har været udsendt, deriblandt singleudspillet Bully.

Mark Ronson – Daffodils (feat. Kevin Parker)


I det nye år udsender den engelske hitmager, producer og musiker Mark Ronson sit fjerde soloalbum Uptown Special. Der er allerede sluppet tre sange fra albummet, singlehittet Uptown Funk med vokal af Bruno Mars, den James Brown-swingende Feel Right med rapperen Mystikal og den småpsykedeliske Daffodils med Kevin Parker fra Tame Impala.

Pusha T – Lunch Money


Clipse-rapperen Pusha T stod i 2013 bag et af årets bedste hiphop-album med solodebuten My Name Is My Name og spillede sidste sommer på Roskilde Festival. Inden længe er han klar med opfølgeren King Push, der blandt andet indeholder den Kanye West-producerede førstesingle Lunch Money.

Sia & Beck – Moonquake Lake


Australske Sia, der stod bag et af sidste års største hits med Chandelier, har på soundtracket til genindspilningen af filmen Annie slået pjalterne sammen med Beck, der ligeledes høstede succes sidste år med comebackalbummet Morning Phase. Sammen har de to fremtryllet den delirisk poppede Moonquake Lake.

Future 3 – Revenant (Trentemøller Remix)


De tre elektro-musikalske begavelser Thomas Knak, Anders Remmer og Jesper Skaaning aka Future 3 udsendte sidste år comebackalbummet With And Without, der blandt andet har affødt singleudspillet Revenant med vokal af amerikanske Benoît Pioulard. Singlens b-side er et stemningsmættet remix af Anders Trentemøller.

Empire Of The Sun – Wandering Star


Den australske popmagiker Luke Steele har i front for Sleepy Jackson og siden 2007 Empire Of The Sun fremtryllet florlette popperler. Dette er er også tilfældet med Wandering Star, som er lavet sammen med Empire Of The Sun-kollegaen Nick "Pnau" Littlemore til soundtracket til Dumb And Dumber To-filmen.

The Minds Of 99 – The Drugs Don't Work


Det fremadstormende danske band The Minds Of 99 slog igennem sidste år med deres stærke dansksprogede debutalbum. Nu har bandet givet et højenergiske elektroniske bud på The Verve-sangen The Drugs Don't Work indspillet af Danmarks Radios kanal P6 Beat.

Den Sorte Skole – Tans Mixtape


Tans Mixtape er, som titlen antyder, ikke et nyt nummer fra det danske dj-kollektiv Den Sorte Skole, men derimod et nyt mixtape sammensat af de ferme musikere, men når først gruppen tryller med pladesamlingen forsvinder tid og sted, og derfor bør man også give sig tid til at tjekke denne 37 minutter tour de force ud, der blandt andet indeholder brudstykker fra Swans, Popol Vuh og Einstürzende Neubauten.

Peter Gabriel – Why Don't You Show Yourself


Det er 13 år siden, den tidligere Genesis-sanger Peter Gabriel udsendte sit seneste album Up med nye kompositioner, men nu har han imidlertid sluppet den nye sang Why Don't You Show Yourself, der er at finde på soundtracket til filmen Words With Gods.


 

Hør sangen her

Jonny Greenwood – Spooks


Mens vi venter på, at Radiohead får færdiggjort deres påbegyndte arbejde på album #9, kan man passende tjekke soundtracket til Paul Thomas Andersons nye film Inherent Vice ud, da scoret er lavet af Jonny Greenwood. Soundtracket indeholder blandt andet den kasserede Radiohead-sang Spooks her fremført af Greenwood og medlemmer fra hedengangne Supergrass.

ANNONCE