Nyhed

Noel Gallagher: Oasis gendannes, hvis prisen er rigtig

Noel Gallagher er åben for gendannelse af Oasis – hvis betalingen vel at mærke er høj nok

Oasis har mange fans. Og det, de fans ønsker allerhøjest er en gendannelse af det gamle britpop-band fra Manchester. Det er tilsyneladende heller ikke helt udelukket, da Noel Gallagher har udtalt, at en gendannelse brødre-bandet altid er en mulighed – hvis betalingen for at spille er høj nok vel at mærke.

Gallagher udtaler til britiske Q, at Oasis ikke er et af de bands, som kunne finde på at blive gendannet for velgørenhed, og tilføjer desuden til rygterne om en koncert på Glastonbury til sommer: "Michael Eavis (festivalarrangør, red.) har nok ikke penge nok".

Men det udelukker dog ikke alt, da Noel Gallagher sagtens kunne forestille sig en genforening. Samtidig fortæller han dog, "at vi aldrig er blevet tilbudt det" og tilføjer, at han "altså ikke åbner op for alt muligt".

Han fortæller hvordan han og broren Liam, siden Oasis' brud i 2009 "flere gange har været i samme rum, men der er aldrig nogen, der har spurgt os".

Noel Gallagher fortæller at han ikke vil ende i et band, som folk ikke længere snakker om. Han refererer her til landsmændene The Stone Roses, der blev gendannet i 2011, hvorefter de drog ud på en større turné. Gallagher fortæller om, hvordan The Stone Roses i tiden op til deres gendannelse adskillige gange afviste en mulig gendannelse, men at de så til sidst gik med til det. "Selvom jeg aldrig har snakket med John Squire (Roses-guitarist) om det, så er jeg sikker på, at de blev presset til at sige ja, og nu hvor de er gendannet, snakker ingen om dem".

Noel Gallagher påstår, hvordan al snakken om gendannelse af gamle successer er en del af den britiske mentalitet. "Det er ideen om storhedstiden, men imperiet er bag os. Led Zeppelin! The Smiths! The Jam! De skal alle gendannes! Men hvorfor? Så en flok midaldrende fyre kan stå i O2 og sige 'de er ikke så gode, som de var engang' – sådan vil det også være med Oasis."

"Men kunne vi blive gendannet en dag? Så længe alle er i live og stadig har hår på hovedet, er det altid en mulighed. Men kun for pengenes skyld", afslutter Gallagher.

Noel Gallaghers aktuelle band, Noel Gallagher's High Flying Birds, har annonceret deres andet album "Chasing Yesterday" 2. marts og en turné, der bringer dem til Vega i København 17. marts. Koncerten er udsolgt.

ANNONCE