Nyhed

Se Jack White overraske med stjernegæster til koncert

White underholdt med et bredt sortiment i Nashville

Jack White havde kørt det tunge skyts i stilling under en koncert på Bridgestone Arena i Whites hjemstavn Nashville i går aftes. Pitchfork rapporterer, at han i løbet af koncerten fik selskab af bandmedlemmerne fra The Raconteurs, Brendan Benson, Jack Lawrence og Patrick Keeler, der for en kort bemærkning fremførte deres single "Steady As She Goes" fra 2006. Det var The Raconteurs' første liveoptræden siden 2011.

Senere på aftenen trådte den amerikanske countrysangerinde Loretta Lynn på scenen for at fremføre "Portland, Oregon". En sang, hun inspillede sammen med Jack White til sit album "Van Lear Rose" fra 2004. Efter et overvældende bifald supplerede White med en lille anekdote fra det telefonopkald, han lavede til countrysangerinden: "Loretta, kan vi godt spille et af dine tidlige numre?" Nummeret, han talte om er "Whispering Sea", der var at finde på Lynns første album fra 1960. "Helt sikkert, lad os gøre det, skat. Jeg har ikke sunget den, siden jeg skrev den i 1955," citerer han Lynn, hvilket udløser et jubelskrig fra publikum. 

Tidligere på måneden kom det frem, at The White Stripes udgiver et live-album og en dvd med hidtil ukendt materiale, der primært fokuserer på bandets turné i Sydamerika 2005. Indtil da kan du lune dig på liveoptagelsen fra Nashville herunder: 

ANNONCE