Nyhed

Tourdagbog: Förtress' EuroSonic-skæventyr vol.2

Strikes, Prins Valiant-hår og øldunke

Förtress skriver hjem til Danmark, mens de er på erobringstogt i udlandet. Det er bragt i drengenes helt egen, velkendte tone, så forvent gloser der nødvendigvis ikke hører hjemme i en dansk folkekomedie fra 1953. GAFFA overlader ordet til Förtress:

Efter 19 timers søvn besøgte vi hotellets bowlinghal, hvor Cato lavede én strike. Det lo vi længe af.

Andendagen på Eurosonic brugte vi på et historisk museum over større klovdyrs udvikling de seneste 20 år.


Tilbage på hotellet efter flere lange bade med homoerotiske undertoner gjorde vi os klar til at spille 2. show på Eurosonic. Aftenens venue var en helt vildt lille økse.

Under en skøn, skøn lydprøve foran ca 21 mennesker blev vi en smule smånervøse, da forrige aftens venue var packed allerede før showstart. Derfor valgte vi naturligvis, for at dulme den spirrende nervøsitet, at give vores elskede trommeslager en prins Valiant-frisure umiddelbart, før vi gik på scenen. Hold kæft hvor vi skreg af grin over det.

Da vi indtog scenen i vanling semi-nøgen stil, forsvandt alle små sommerfugle i øldunken, da venue var blevet godt fyldt op. Et brøl af episke proportioner mødte os, da Cato satte sine små søde fusser på scenen og anslog tonen for showets karakter.


Hvinende guitarer, en liderlig bas og benhårde trommer mødes i 40 minutter og tonser kompromisløst afsted i en smuk symbiose. Eller det var i hvert fald sjovt og efter sidste nummer råbte folket på "one more song", eller som man siger på hollandsk: "We don't like you! Go away"

Eurosonic er for vores vedkommende overstået for denne gang. Vi fik aftalerne i hus, rockede lortet ud af 2 fyldte venues og prædikede vores muskelrock for nye fans. Tak for denne gang, Groningen.

Husk at se de morsomme billeder fra Förtress Skæventyr i GAFFAs billedgalleri.

ANNONCE