Nyhed

Hør: Tina Dickow spiller Saybia

Forud for årets Grøn Koncert, hvor Dickow skal optræde med Søren Huss, har hun taget hul på Saybia-sangerens store bagkatalog af sange

På torsdag lyder startskuddet til årets Grøn Koncert. Her har Tina Dickow inviteret Søren Huss til at spille med hende på sommerens turné. Som en lille optakt til deres fælles koncerter har Dickow indspillet et medley af Saybia-sange. Se det her forneden.  

"Søren Huss har været en af mine yndlingsmandestemmer i Danmark, siden Saybia kom med deres første album for snart længe siden. Og så er han en fantastisk sangskriver. Vi har spillet nogle dobbeltkoncerter tidligere og sunget en duet eller to – meget løst. Og nu havde jeg lyst til at se, om vi kunne tage den et skridt videre" udtaler Tina Dickow, der selv spurgte, om Huss havde lyst til at tage med hende på sommerens turné.

"Søren er jo en mand, der kan stille sig op med en guitar og spille sine sange helt nedbarberet. Sange med gode tekster, man kan dykke ned i. Og uden attitude eller bling – bare ærligt og ligetil. Og så kan han samtidigt skrue helt op for energien og volumen. Så jeg synes faktisk, vi har samme udgangspunkt," forklarer hun, og beskriver koncerten med ordene: "Sammen skal vi spille et sæt, der er halvvejs følsomt og flot og halvvejs festligt og sjovt."

Grøn Koncert begynder i Kolding den 16. juli og slutter den 26. juli i København, og vil traditionen tro gæste otte danske byer. 

I dag (mandag den 13. juli) mødes Tina Dickow og Søren Huss i Aarhus for at øve sig varme til første koncert på torsdag, men ud fra videoen at dømme er Dickow allerede mere end klar. Se selv her:

ANNONCE