Nyhed

Airbourne er klar til at vælte VoxHall

Vi har talt med forsanger og lead-guitarist Joel O'Keeffe før koncerten onsdag

Onsdag den 3. juni giver de australske hardrockere Airbourne koncert på VoxHall i Aarhus. I den forbindelse har vi fået en snak med forsanger og lead-guitarist Joel O'Keefe om, hvad vi kan forvente.

Hvad har I gjort for at forberede jer på den igangværend turné?

– Det er en ret kort turné, der fungerer som et lille afbræk fra studiet. Vi har brugt en masse tid på at arbejde på nyt materiale til vores kommende album. Vi har mest bare øvet os på at få styr på det nye materiale, vi overvejer at spille live, og naturligvis finpudset det gamle.


Hvad kan de danske fans forvente af jeres koncert på VoxHall i Aarhus?

– Det kommer til at være en anderledes sætliste end tidligere. Men vi tænker ikke så meget på forventninger og vilde shows, før vi står og skal til at gå på scenen. Vi lader beslutningerne vente.

Har I nogle ritualer inden I går på scenen?


– Ritualer? Det går vi ikke rigtigt op i. Vi er ikke et af de bands, som laver et kampråb, inden vi går på scenen. Vi prøver selvfølgelig at være fokuserede og ikke lave for meget pis inden. Men jeg går altid ud og pisser, inden jeg går på scenen. Det er måske mit ritual.

Hvad er jeres krav backstage?

– Vi er ret glade for vodka og whisky. Der var engang, hvor vi drak rigtigt meget Jack Daniel's, inden vi gik på scenen, men det gør vi ikke længere. Nu er vi gået over til de lidt finere sager, og et par kasser øl. Men vi ændrer altid meget i listen afhængigt af, hvor vi er. I Tyskland får vi altid et par fustager øl, i Frankrig er det noget vin, og hvis vi er i Schweiz, sørger vi altid for at få noget ost og chokolade ind backstage.


Hvad lytter I til i turbussen?

– Vi lytter til ret meget blues. Den slags musik får os til at falde ned igen efter en koncert eller en vild fest. Men skal vi holde en fest, er det tit en blanding af Rose Tattoo og AC/DC.

Find billetter til koncerten her


 

 

 

ANNONCE