Nyhed

Guide: Her er 11 essentielle koncerter i juni

Den første sommermåned er spækket med musik

Sommeren er over os, og det kan mærkes, for der er både koldt og overskyet, og så står det ned i stænger i tide og utide. I det mindste er kalenderen proppet med musik, og traditionen tro bringer GAFFA månedens guide over de 11 essentielle koncerter, der er værd at give et besøg – og som en lille bonus kan vi også præsentere nogle af sommerens første festivaler, der går i luften i den kommende måned   

3. juni: Airbourne, VoxHall

Månedens koncertguide åbnes op med australske Airbourne, der lægger vejen forbi VoxHall den 3. juni. Bandet blev dannet tilbage i 2003 i Warrnambool, og i 2006 krydsede de Stillehavet for at indspille deres debutplade "Runnin' Wild", sammen med Ozzy Osbourne-produceren Bob Marlette i USA. De har sidenhen udgivet yderligere to plader, og har en fjerde i støbeskeen.


Slå vejen forbi VoxHall, hvis du er i humør til en gang hardrock inspireret af 80'ernes største navne.

Køb din billet her.

Lyt til: "Live It Up" fra 2013

6. juni: Tom Jones, Sønderborg


Wales' største sexbombe, Tom Jones, kigger lørdag den 6. juni forbi Mølleparken i Sønderborg, hvor han under åben himmel vil varme op for publikum med sin dybe stemme og servere nogle af sine største hits.


Tom Jones slog igennem helt tilbage i 1965 med hittet "It's Not Unsual", og har sidenhen bragt flere ørehængere som "What's New Pussycat", "Delilah", "Love Is In The Air" og "Sex Bomb". Hvis du rigtig vil forkæle din bedre halvdel, så tilbydes der VIP-billetter, hvor man vil få serveret mad og drikke i privat telt.

Køb din billet lige her

Lyt til: "Tower Of Song"6. juni: Tori Amos, Egeskov Slot 


Renæssancehaven får lørdag den 6. juni taget sin mødom af Tori Amos, når hun som den første nogensinde giver koncert i haven.
Hun fik sin debut i 1992 med "Little Earthquakes", og har siden udvidet sit bagkatalog med yderligere 13 studiealbummer, hvoraf hendes 14. og seneste plade, "Unrepentant Geraldines", udkom sidste år og viste en mere afdæmpet side. 


Billetterne kan købes her

Lyt til: "A Sorta Fairytale"
7. juni: Magic!, Lille Vega

Søndag den 7. juni er Lille Vega i København vært for en gang dansabel reggae, når canadiske Magic! rammer Lille Vega. Gruppen blev dannet for tre år siden, da den Grammy-vindende sangskriver og producer Nasri for første gang jammede sammen med Mark Pelli. Kort efter blev trommeslager Alex Tanas og bassist Ben Spivak en del af gruppen, og reggae-kvarteten var en realitet. Sidste år var de så ude med deres anmelderroste debutplade, "Don't Kill The Magic", der høstede fem GAFFA-stjerner

Køb din billet her


Lyt til: "Don't Kill the Magic"10. juni: Olly Murs, Falconer Salen


Den britiske singer-songwriter, Olly Murs, debuterede tilbage i 2010 med sit selvbetitlede debutalbum, der toppede som nummer 2 på den engelske chartliste, og sidste år var han ude med sit fjerde album, "Never Been Better", som han nu er ude og promovere på sin "Never Been Better Tour". Her kigger han forbi Falconer Salen onsdag den 10. juni.

Køb billet her

Lyt til: "Beautiful to Me" fra den seneste plade:


12. juni: Kylie Minogue, Skovdalen, Aalborg


Fredag den 12. juni kigger den lille australske sangfugl, Kylie Minogue, forbi det nordlige Jylland, når hun giver koncert i Skovdalen i Aalborg. Minogue er efterhånden en erfaren kvinde i branchen. Hun har til dato udgivet 12 studiealbummer, og sidste år ramte hendes seneste album, "Kiss Me Once", gaden, som hun netop er ude at promovere. I øvrigt er den danske X Factor-vinder Emilie Esther netop blevet offentliggjort som opvarmning.


Køb din billet her

Lyt til: "Sexercize"


16. juni: One Direction, CASA Arena

Den 16. juni åbner CASA Arena op for pop-helvedets porte, når de evigt populære drenge fra One Direction går på scenen. Gruppen slog igennem i 2010, efter deres deltagelse i den britiske udgave af X Factor, og de er sidenhen kun blevet mere populære, hvor de på CV'et har fire studiealbummer. Det er dog ikke længe siden, at alverdens teenagepiger fik knust deres hjerter, da Zayn Malik til alles chok forlod bandet, men mon ikke den nuværende kvartet kan holde gejsten?

Køb din billet her


Lyt til: "What Makes You Beautiful"

19. juni: Jessie J, Fredagsrock, Tivoli


Fredag den 19. juni spiller Jessie J (billedet) for første gang nogensinde en fuldlængdekoncert i eget navn i Danmark, når hun går på scenen i Tivoli. Jessie J udgav i 2011 sin debutplade "Who You Are" og kom med opfølgeren, "Alive", i 2013. Sidste år var hun så klar med 3'eren "Sweet Talker", hvor hun blandt andet arbejdede sammen med Ariana Grande og Nicki Minaj på pladens første single "Bang Bang". Et album, som hun for tiden er ude at promovere på sin "Sweet Talker Tour"

Køb din billet her

Lyt til: "Bang Bang" ft. Ariana Grande og Nicki Minaj.


23. juni: Big Sean, Train (få tilbage, spiller også Vega 24. juni)


Den 173 cm høje rapper Big Sean kigger forbi Danmark, hvor han giver to koncerter, den 23. juni på Train og dagen efter den 24. juni i Vega. Rapperen var mere eller mindre forudbestemt til noget stort, da han tilbage i 2007 skrev kontrakt med Kanye Wests GOOD Music, hvorfra han udgav en række mixtapes. I 2011 var han så klar med sin debut "Finally Famous" og har siden udgivet "Hall of Fame" i 2013, og "Dark Sky Paradise", der ramte gaden tilbage i februar måned.


Køb din billet her

Lyt til: "I Don't Fuck With You"26. juni: Dignity Day, Kongens Have

Den 26. juni danner Kongens Have rammer for en aften med masser af live musik, når Kentaur, Cisilia, Oh Land og Ukendt Kunstner går på scenen i den gode sags tjeneste – kampen mod tortur.

Arrangementet er gratis, og du kan se programmet her


Lyt til: "Fucking Nummer" af Ukendt Kunstner


30. juni: Sting, Skovdalen, Aalborg


Den 30. juni danner Skovdalen endnu engang rammer om et stort navn, denne gang med Sting, der tilbage 1977 dannede bandet The Police, som står bag utallige hits, blandt andet "Roxanne", "Message in a Bottle" og "Every Breath You Take" blot for at nævne et par stykker. I 1985 debuterede han med solopladen "The Dream of the Blue Turtles", og han har gennem tiden fået oparbejdet et stort bagkatalog med 11 plader i eget navn.

Køb din billet her

Lyt til: "Roxanne" med The Police


Og så kan vi da lige minde om, at der er masser af festivaler, for eksempel: 

3.-7. juni: Distortion, indre København


Juni måneds første musikfestival er gadefesten Distortion i indre by i København, hvor du på tre lokationer: Street Party, Distortion Ø og Distortion Club vil kunne høre musik fra de fleste genrer. Du kan blandt andet høre Karl William, Kesi, Ukendt Kunstner og mange andre acts.


Køb dit armbånd her

Lyt til: "Placebo" med Karl William12.-14. juni: NorthSide, Aarhus

I midten af juni danner Aarhus igen rammer for den stadig unge byfestival, hvor du i Ådalen ville kunne høre en masse livemusik i form af blandet andet The Black Keys, S!vas, Wu-Tang Clan, Spids Nøgenhat og Placebo.

Køb dit armbånd her


Lyt til: "C.R.E.A.M" med Wu-Tang Clan


18.-20. juni: Copenhell, København 


Fra den 18. til den 20. juni er Refshaleøen vært for et af Danmarks tungeste festivaler, Copenhell, og har for sjette gang inviteret metalbands fra hele verden til at komme og svinge nakken. I alt er der 43 bands på plakaten, som repræsenterer samtlige kroge fra den metal-branchen, hvor både det danske undergrundsband Halshug, de amerikanske MTV-stjerner Slipknot, powermetal-kongerne fra Hammerfall, og Ice-T med Body Count kigger kommer til København, så der er noget for alle.

Lyt til: "Hammer Smashed Face" med Cannibal Corpse18.-21. juni: Horsens State Prison Motorcycle Festival

Har du ikke muligheden for at kigge forbi Refshaleøen, så kan du slå et smut forbi Horsens, hvor Statsfængslet inviterer landets motorcykel-entusiaster og læderbærende-musikfans til blødkogt tråd. Her har du mulighed for at opleve blandt andre Twisted Sister, Pretty Maids, Dizzy Mizz Lizzy og Johnny Madsen.

Køb dit armbånd her


Lyt til: "We're Not Gonna Take It" med Twisted Sister

 

26.-28. juni: Tinderbox, Odense


Tinderbox er Danmarks nyeste festival, og du finder den i Tusindårsskoven i Odense den sidste weekend i juni, hvor du blandt andet kan opleve MØ, Marie Key, Major Lazer og Robbie Williams.

Køb dit armbånd her

Lyt til: "Original Don" med Major Lazer


28. juni-4. juli: Roskilde Festival


Danmarks største festival åbner op for 45. gang den 28. juni, hvor du i år har mulighed for at opleve blandt andre Paul McCartney, Pharrell, Kendrick Lamar, Mew og Muse.


Køb dit armbånd her

Lyt til: "King Kunta" med Kendrick LamarUdsolgte: 

8. juni: Marilyn Manson, Vega 

Mandag den 8. juni kigger den pladeaktuelle chok-rocker Marilyn Manson forbi Store Vega i forbindelse med sin "Hell Not Hallelujah Tour 2015". Vega melder udsolgt, men du kan komme på ventelisten her.

15. juni: George Ezra, Vega 

Den unge Bob Dylan og Hank Williams-inspirerede George Ezra lægger vejen forbi Store Vega, hvor han bliver støttet af Rae Morris og Rhodes. Koncerten er udsolgt. 


ANNONCE