Nyhed

David Guetta skal stå for den officielle sang til EM i fodbold 2016

Når franskmændene til næste sommer byder velkommen til europamesterskaberne i fodbold, så bliver det den lokale dj, der leverer musikken

Ikke nok med, at den franske dj David Guetta skal levere den officielle EM i fodbold-sang, så vil han spille en gratis koncert foran Eiffeltårnet på åbningsaftenen, 9. juni 2016. Endvidere skal han stå for turneringens musikalske identitet. Hvad det så skal betyde, er ikke godt at vide, men det indebærer i hvert fald både musik på stadion og onlinetransmissioner til hele verden.

UEFA's præsident Michael Platini begrunder valget af David Guetta med, at hans musik var vist sig at kunne inspirere mennesker over hele verden. Han glæder sig til at se ham bidrage til turneringens ånd og atmosfære.

David Guetta siger selv, at fodbold og musik går hånd i hånd, og at han er spændt på at levere musikken, når dette store sportsevent kommer til hans hjemland.


I kølvandet på skandalerne i FIFA spørger magasinet NME, om UEFA mon pønser på at blive lige så upopulære med denne annoncering.

Om det går så galt, om den franske dj kan hjælpe sin nation til sejr, eller om Tyskland vinder det hele, det må vi se – og ikke mindst høre – til næste sommer.

ANNONCE