Nyhed

Digte & Lyd genindtager Vega

Jørgen Leth er hovednavn til poetisk aften med overraskelser

Søndag den 4. oktober er Digte & Lyd tilbage i Vega, og det er et alsidigt program, der er strikket sammen. 

Maria Gerhardt (også kendt som dj'en Djuna Barnes) sampler sig selv og læser op fra sin digtsamling "Amagermesteren." Gerhardt debuterede som forfatter sidste år med romanen "Der Bor Hollywoodstjerner På Vejen." 

Digteren Signe Gjessing arbejder denne aften sammen med Mike Sheridan, og hendes ord bliver mixet med ambient-maskiner og holdholdte instrumenter. Digterinden modtog sidste år debutantprisen Bodil Og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat for digtsamlingen "Ud I Det U-løse." 

Jørgen Leth, hele Danmarks overdigter og gentleman læser på kryds og tværs fra forfatterskabet i samarbejde med den kvindelige vokalgruppe IKI. De har tidligere arbejdet sammen, men det bliver deres første live-performance, og både sang og spoken-word bliver improviseret denne aften. 

Endelig kommer en hemmelig gæst. En overraskelse, der indtil videre er gemt i gaveæskens mørke, læser op. 

Tilbage i februar afholdte Vega det første arrangement med Digte & Lyd, og dengang blev billetterne hapset i en hast, og alt var udsolgt. 

Tv-værten Ane Cortzen er genganger som aftenens sprechstallmeister, og hun vil guide gennem oplæsninger, samtaler og musik fra programmet. 

Find billetter til Digte & Lyd her. Forsalget begynder i dag klokken 10.

ANNONCE