Nyhed

GAFFA juli er på gaden – med stort interview med Lukas Graham

Mød også Roskilde-aktuelle Paul McCartney, Kwabs, Drenge og Myrkur samt Kesi og mange flere

Så er GAFFAs syvende nummer på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder Lukas Graham, som er aktuelle med deres andet album, "Lukas Graham (Blue Album)", der kom ud af det blå (hø-hø) i sidste uge. Vi har mødt gruppen på deres nye hjemmebane Los Angeles, mellem megastjerner og klapperslanger, til et stort interview.

Paul McCartney er hovednavn på Roskilde Festival. Vi bringer et eksklusivt interview med legenden, som synes, Kanye West er en poet på samme måde som Dylan.

Myrkur er noget så usædvanligt som et dansk en-kvindes-black metal-band. Vi har mødt den Roskilde-aktuelle kunstner alias Amalie Bruun – i øvrigt datter af Tøsedrengenes gamle guitarist Michael Bruun.

Kesi er klar med albummet "Barn af Byen" oven på hittene "Søvnløs" og "Dumme Penge". Vi har mødt rapperen til en snak om blandt andet, hvor lidt han sover – og samarbejdet med producer Jens Ole McCoy, kendt fra Ukendt Kunstner.

NorthSide var en fest – også backstage, hvor vores fotografer havde kameraerne fremme. Se stjernerne på slap line i en flot fotoserie.

Du kan også møde Roskilde-aktuelle Drenge og Kwabs samt Wolf Alice, se koncertaktuelle Volbeat svare på læsernes spørgsmål, læse om Alternativ-lederen Uffe Elbæk musiksmag og meget, meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med juliudgaven af GAFFA!

ANNONCE