Nyhed

Hør ny sang fra Janet Jackson

Sangerinden afslørede for nylig planer om et nyt album og en ny turné, og nu kommer den første nye sang, No Sleep

Janet Jackson har udgivet sin første single i fem år, "No Sleep". Nummeret er produceret af Jimmy Jam og Terry Lewis, som tidligere har stået bag hendes albums "Control" og "Rhythm Nation 1814" fra henholdsvis 1986 og 1989. Sangen er første singleudspil fra hendes første studiealbum siden 2008's "Discipline", som dog ikke fik den samme kommercielle succes som forgængerne.

Janet Jacksons nye album vil blive udgivet til efteråret i et samarbejde imellem pladeselskaberne BMG og hendes eget pladeselskab Rhythm Nation.

Ifølge en pressemeddelelse er det nye pladeselskab historisk: "Med Rhythm Nation bliver Janet Jackson formodentlig den første kvindelige afroamerikanske musiker, som har dannet sit eget pladeselskab. På Rhythm Nation har Janet Jackson planer om at skrive kontrakter med både nye og andre etablerede navne. Med partnerskabet med BMG bliver Janet Jackson den hidtil største superstjerne, som dropper den traditionelle kontrakt med pladeselskaberne for at lave et nyt såkaldt service-system, som er skabt til at placere kunstnerne i førersædet. Det, som gør dette pladeselskab anderledes fra de mere traditionelle pladeselskaber er, at artisterne selv har ejerskab over deres indspilninger og over omkostninger og indtjeninger."

Sangerinden har også planlagt en ny verdensturné. Hun har aftalt 36 koncerter i Nordamerika, som vil være den første afdelling af turnéen. Turneen med navnet "The Unbreakable World Tour" starter den 8. september i Winnipeg, Canada.

Janet Jackson udgav som tidligere nævnt sit seneste album "Discipline" i 2008. En greatest-hits album, "Number Ones" udkom året efter. Hun har i alt udgivet 10 albums, hvor de store hits-albums har været "Control" (1986), "Rhythm Nation 1814" (1989), "Janet" (1993), "The Velvet Rope" (1997) og "All For You" (2001).

Hør her den nye single "No Sleep" her:

ANNONCE