Nyhed

Hør nyt fra Tina Dickows partner Helgi Jonsson

Lyt til nyt sjæl- og banjofyldt nummer fra den islandske sanger og sangskriver

Den islandske sanger, sangskriver og musiker Helgi Jonsson , der i danske ører nok mest er kendt som Tina Dickows bedre halvdel og musikalske samarbejdspartner, er efter tre år klar med startskuddet til mere solomateriale fra sin hånd. Foreløbig kan du lytte til den fine folkballade "Run Wild" med Helgis vokal i fuld falset i selskab med en dansende banjo.

Jonsson har udgivet tre albums i eget navn, senest "Big Spring" fra 2011, som GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez beskrev som "Tredje formfuldendte fuldtræffer fra det islandske stortalent" og kvitterede med fem stjerner. Nyt fra Jonsson, bestående af fire sange og tilhørende videoer, udkommer i løbet af 2015, inden et nyt album er på gaden i januar 2016.

Der har siden "Big Spring" været stilhed fra Jonsson, der i stedet har helliget sig sin hustru Tina Dickows projekt, som sangskriver, producer og koncertmusiker, samt opera- og teaterprojekter. Jonsson og Dickow har senest været på turné med Tina Dickows nyeste udspil "Whispers", med sange skrevet af Tina Dickow blandt andet til filmen "En du elsker". 

Få en forsmag på de friske toner fra Helgi Jonsson, med sangen "Run Wild":

ANNONCE