Nyhed

Iggy Azalea sletter seks måneders arbejde

Rapperen begynder indspilningerne af sit nye album på en frisk

Iggy Azalea har fortalt fans, at hun har slettet seks måneders indspilninger for at starte forfra på sit næste album.

Rapperen udgav sit debutalbum "The New Classic" i april 2014, og hun har nu skrevet på Twitter, at hun har "slettet hele seks måneders arbejde" på opfølgeren til "The New Classic", og at hun vil "begynde på en frisk".

Nogle fans er bekymrede for, at det vil betyde et musikalsk stilskifte, og denne teori blev yderligere styrket, efter at rapperen tweetede "For tidligt at fortælle, hvordan tingene vil lyde overordnet," og at hun "vil prøve at give afkald på sin identitet."


Nyheden kommer efter en karrieremæssig nedtur efter nyheden om, at Azelea for nylig bakkede ud af sin planlagte optræden til Pittsburg Pride på grund af kritik fra en gruppe LBGTQ-aktivister (lesbian, bisexual, gay, transgender, queer, red.) over nogle kontroversielle, angiveligt homofobiske tweets fra hendes fortid.

Azalea var sat til at optræde til eventet i dag den 13. juni, men lederen af byrådet, Bruce Kraus var enig i protesterne sammen med mange af musikerne, som skulle optræde til eventet, og som truede med at aflyse deres optræden over valget af hovednavnet.

Denne nyhed er kun toppen af isbjerget for rapperen. Hun aflyste også sin turné "The Great Escape Tour", hvor hun angav "et kreativt sindsskifte" som grund for aflysningen. Men også en underskrivningsindsamling for at kræve hendes Billboard Award tilbageleveret blev i sidste måned opstartet, og den fik hurtigt 20.000 underskrifter. Underskriftindsamlingen blev stiftet, fordi nogle mente, at hendes single "Fancy" ikke var egnet til at få prisen, fordi den udkom to uger for tidligt i forhold til reglerne.


 

ANNONCE