Nyhed

Major Lazer-medlem dj'er i København

Efter fredagens koncert på Tinderbox spurter medlemmet Jillionaire videre til København for at dj'e natten lang.

Der er lagt op til et brag af en fest, når verdenskendte Major Lazer fredag klokken kvart i ti indtager Blå Scene på dette års Tinderbox-festival. Med den ene landeplage efter den anden i bagagen, senest storhittet "Lean On" med Danmarks egen MØ med som gæst, er der ingen tvivl om, at der er tale om et internationalt topnavn, som mange danskere sikkert gerne vil se live. Er man imidlertid forhindret i at deltage i festlighederne i Odense, bliver det alligevel muligt af få noget af Major Lazers stjernestøv til at forplante sig i danseskoene, når gruppens Jillionaire indtager Hive i København med et dj-sæt umiddelbart efter koncerten i Tusindårsskoven.

Jillionaire, der på dåbsattesten bærer navnet Christopher Peacock, stammer fra Trinidad & Tobago, og har haft sin gang på dj- og producerscenen siden slutningen af halvfemserne. Det internationale gennembrud kom dog først tilbage i 2011, da han i forbindelse med DJ Switchs udtræden af Major Lazer overtog den ledige plads i gruppen, hvilket altså har medført, han nu er medlem af en af verdens mest succesfulde EDM-grupper.

Til at stå for det yderligere input til dansegulvet på aftenen er danske Oh Boy! og Emil lange, der begge garanteret håber, at Jillionaire tager Diplo og resten af Major Lazer-slænget med sig til hovedstaden. Læs mere om fredagens arrangement hér.

Få gang i hoftebevægelserne med Major Lazers "Lean On" her:

ANNONCE