Nyhed

Premiere: Se Go Go Berlins nye, barske video

Aarhus-rockerne er klar med billedsiden til Electric Lives

Aarhus-rockerne Go Go Berlin, der efter planen udkommer med deres plade nummer to til august, er nu klar med musikvideoen til single-forløberen "Electric Lives". Du kan se videoen, der byder på barske scener med kniv i hud, blod, en vansiret krop og alvorstunge unge mennesker nedenfor.

Forsanger Christian Vium fortæller om tilblivelsen af sangen: "Jeg lå og kunne ikke sove. Pludseligt fløj temamelodien ind i hovedet på mig, og halvsovende mumlede jeg den ind i min telefon. Næste morgen ringede jeg til Christoffer (trommeslager i Go Go Berlin red.), og så kom sangen ligesom bare af sig selv...".

"Electric Lives" omhandler skyggesiderne af nutidens livsstil, og frontmanden fortæller yderligere: "Vi vil vise, hvor skrøbeligt det moderne samfund i dag er bygget op – i sammenligning med 100 år tilbage, hvor en mønt var en mønt, og en telefon en brevdue."

Den kommende plade er, ganske passende i øvrigt, indspillet i Hansa Tonstudio i Berlin, hvor også store navne som David Bowie og U2 har indspillet. Producersiden har danske Nick Foss, der også har produceret tidligere danske rockmastodonter som D-A-D og Dizzy Miss Lizzy, stået for.

Det er knap to år siden, de flittigt turnerende drenge i Go Go Berlin udgav deres debutalbum "New Gold", der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, der blandt andet skrev: "Bandet har et stærkt aktiv i forsanger Christian Vium, der synger som en våd rockdrøm og gør det med troværdighed. Der er tydeligvis styr på den (rock)musikhistoriske selvbevidsthed, og de intertekstuelle referencer er mange og stikker i mange retninger".

Se den barske video til "Electric Lives":

ANNONCE