Nyhed

Smukfest-hovednavn spiller for småmønter på gaden

Nile Rodgers har arbejdet med Daft Punk og David Bowie, i går var han gademusikant for en dag

Der var ikke mange forbipasserende, der opdagede, hvem der stod og sang og spillede guitar på en London-gade mandag morgen. Det skriver London Evening Standard. 

Nile Rodgers er ellers et kendt navn for mange musikelskere. 

Han var guitarist i discogruppen Chic som grovhittede med "Le Freak" og "Good Times," og som producer har han arbejdet sammen med Madonna, David Bowie, Duran Duran og Daft Punk på hitsinglen "Get Lucky" og succesalbummet "Random Access Memories".

Søndag aften havde Nile Rodgers været på scenen i Hyde Park, hvor han spillede for tusindvis af mennesker som en del af koncert-serien British Summertime, men få timer senere kunne han knapt samle småmønter nok til et måltid. Helt præcis 12,30 pund blev det til.

Iklædt violet strikhue og farvestrålende halstørklæde underholdt han de forbipasserende fra sin interimistiske scene med guitaren og mikrofonen tilsluttet en lille forstærker.

Guitarkassen med det guld-gule indtræk var selvfølgelig slået op som sparegris. 

Stuntet på gaden var en del af re-lanceringen af tv-stationen Sky Channels kunstkanal. 

Du kan høre Nile Rodgers med Chic på årets Smukfest, hvor de spiller fredag den 7. august. Hvis du har billet, altså. Både partout- og enkeltdagsbilletter er udsolgt.

Se videoen til "Get Lucky" med Daft Punk, hvor Nile Rogers er med på guitar

 

 

 

 

ANNONCE