Nyhed

TV2 streamer flere koncerter fra Tinderbox

Modest Mouse og Royal Blood er blandt de nyeste tilføjelser, som kan opleves fra sofaen

Hvis du skulle være forhindret i at deltage på weekendens Tinderbox, giver TV2 PLAY dig muligheden for at følge koncerterne på klos hold med deres livestreaminger direkte fra pladsen. I løbet af det sidste stykke tid er nye navne løbende blevet tilføjet. Modest Mouse, TopGunn, Royal Blood (billedet) og All Time Low er netop blevet føjet til programmet.

GAFFA har tidligere rapporteret om netop et samarbejde mellem Tinderbox og TV2, og ud over muligheden for at livestreame udvalgte koncerter under festivalen bliver optagelserne gemt og gjort tilgængelige på TV2 Play gennem hele juli måned. "Det er første gang, at TV 2 Play livestreamer fra en dansk festival, og dermed "stagediver" vi ned i musikken, som er noget af det, der kan skabe nærvær og passion på Play. Livestreaming er samtidig med til at løfte en event som Tinderbox bredt ud, fordi publikum går fra at være udelukkende lokalt til stede til også at rumme musikinteresserede fra hele Danmark," siger Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks, om samarbejdet i en pressemeddelelse.

Der tilføjes stadig navne til listen over de kunstnere, der kan livestream hen over weekenden, så følgende liste er med forbehold for eventuelle ændringer i programmet:


Fredag:
Go Go Berlin
Rival Sons
Sheppard
Modest Mouse


Lørdag:
Carpark North
Milky Chance
Rasmus Walter
TopGunn


Søndag:
De Eneste To
Spids Nøgenhat
The Gaslight Anthem
Royal Blood
All Time Low


ANNONCE