Nyhed

#Gadekryds leverer Distortions største gadefest i år

Lord Siva, Mendoza og Medina er blandt navnene, der indtager Blegdamsvej til Distortion Nørrebro

Red Bull Studios Live: #GADEKRYS holder den største gadefest til Distortion i år med Medina, Emil Stabil, Mendoza, Lord Siva, Benal, Marvelous Mosell samt en hemmelig gæst på programmet. Det er Blegdamsvej, hvor flere veje krydses, der vil blive indtaget af de mange kunstnere onsdag den 3. juni, og her vil Pelle Peter Jensen både agere vært for aftenens musikmekka - og dj, sammen med T.A.I.T, Shaq og Joakim Skovbjerg. 

Det må siges at være en omgang stærke kvinder, der lægger vejen forbi Blegdamsvej. Mendoza (billedet) henleder tankerne på 90'ernes bølge af eurodance, techno og raves, mens det mystiske og mørke islæt og hendes hæse stemme frembringer en god sum originalitet. Og så er der selvfølgelig Medina, dronningen af upbeat- og sørgmodig popmusik, som vil indtage scenen med et gedigent bagkatalog, der kan gøre de fleste popmusikere misundelige. 

Går vi over til mændene, vil Emil Stabil ret sikkert spørge publikum, om det er en fugl, eller ham, der er på scenen. Manden kan tydes som både en gal og genial rapper, der lige meget hvad vil stå klar til at udfordre publikum. Også Lord Siva kigger forbi, manden der har begået ep'erne med de simple titler "100" og "180". Selvom han er barn af natten, er der langt til guldkæder og dyre biler, når Lord Siva sørgmodigt rapper og synger sig igennem eftertænksomme tankestramme om at være efterladt og forvirret.


Knap så meget eftertænksomhed finder man nok hos Marvelous Mosell, der om noget vil holde en fuldblods-fest sammen med Tue Track fra Malk de Koijn. Mosell retrorapper skæve historier hen over samples af klassikere fra 70'erne og 80'erne, mens han typisk bevæger sig ud i sublim danse-akrobatik på scenen. Endelig er også Benal på plakaten - en gruppe, der leverer kompleks, elektronisk hip hop og fik hele fem stjerner for deres seneste ep, "Hvad Med Nu", fra GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr. 

#Gadekryds løber af stablen den 3. juni fra klokken 16-22, og du kan følge eventet på Facebook lige her. Du kan naturligvis også finde billetter til Distortion 2015 via GAFFA Live


ANNONCE