Nyhed

Guide: Her er ugens bedste fester

Tag til morgenfest, før du tager på arbejde! Eller til skumfest og speedbryllup i Aalborg! Find ugens bedste dansegulve lige her.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Fest før du tager på arbejde
Den vildt populære morgenfest Rise & Shine er tilbage for tredje gang, denne tidlige onsdag morgen på Søpavillonen. Festen starter klokken 7 og kører til klokken 10, så er kan dasnes igennem inden du triller på arbejde. Morgenens dj's er Rita Blue, Nannalicious og Copyflex, og der sælges kaffe, juice, morgenbrød og vand i baren. Og så er det gratis!

Hvad: Rise & Shine
Hvor: Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, Kbh. K.
Hvornår: Onsdag 20. maj kl. 7-10
Hvordan: Facebooklink


Ny chillouttorsdag
Så er det endelig blevet den tid på året, hvor der er faste udendørs arrangementer – og nogle af dem skal selvfølgelig være på hippe PapirØen – Københavns nyeste mad- og nye-ting-popper-lige-op-kvarter. Hver torsdag fra nu og ind i juni inviterer Karsten Loud og Jean von Baden til chillout ved havnevandet fra 16 til 20. Og det er selvfølgelig lækkert på den voksne og kærlige måde: Kvalitetsøl fra Ørbæk, bobler og vin fra Rosforth & Rosforth plus grill og kærlighedsmad fra Astrid Och Aporna Cph. De kalder selv kaj-arrangementet en "undergrundsriviera", hvilket givetvis er helt passende. Musikken passer til tilbagelænet solnyderi, værterne inviterer gæster bag dj-pulten, og det er helt gratis at chille med.

Hvad: KAJ – din ven i solen
Hvor: Hal C, Arsenalvej 6, Kbh. K.
Hvornår: Hver torsdag fra 16 til 20
Hvordan: Facebooklink


Aalborg går amok
Der er karneval i Aalborg, og det betyder blandt andet, at der skrues gevaldigt op for festlighederne i Kildeparken lørdag den 23. maj, hvor der er dj's på scenen fra kl. 13 (blandt andre dj Keez, Keskin, Nikow og Nicklas Bro Sørensen samt koncert med Donkey Sound (Wafande, Kaka, Pharfar, Dean Thompson og Fresh-I) og Reptile Youth (sidstnævnte går på klokken 20). Der er også skumparty i søen og Speed Wedding (hvor man kan blive gift med hvem som helst). Og når festen lukker i parken klokken 22, er der efterfest på Wonderland (Aalborg Spritfabrik), Strandvejen 22: Karneval After Dark.

Hvad: Aalborg Karneval
Hvor: Over hele byen (men lørdag i Kildeparken, Gammel Kærvej 11, Aalborg
Hvornår: Lørdag 23. maj (og hele ugen, tjek aalborgkarneval.dk for events).
Hvordan: aalborgkarneval.dkH.O.S.H. fra Hamborg
Fredag er der visit fra Hamborg på Boxen, hvor H.O.S.H. spiller på mainfloor, suppleret af Kasper Bjørke og Brynjolfur. I den røde kælder Red Box står Patrick Steen, Dee Brown og Dan M bag pulten.

Hvad: H.O.S.H.
Hvor: Culture Box, kronpirnsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 23
Hvordan: Facebooklink


Futuristisk scifi-techno
House- og technoklubben Kammerat, der holder til på Bakken i Kødbyen, fokuserer denne fredag på futuristisk scifi-techno, når Søren Kinch fra det aarhusianske techno-crew Vektor tager sin vinylpladesamling med bag pulten og spiller back-to-back hele natten lang med Courtesy.

Hvad: Technokammerat – Søren Kinch og Courtesy
Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 22. maj kl. 21 til 05
Hvordan: Facebooklink


Alle farver (og sort og hvid)
Der bliver sandsynligvis stort fremmøde på KB18 lørdag nat, hvor Alle Farben fra Kreuzberg i Berlin er booket som hovednavn – med spændende support fra to danske duoer: det bedste fra bas, garage og deep house/techno i ét mix fra Knuckle Walkers (vildt godt navn, altså!), og en koncert fra Sort Kat Hvid Kat (techhouse møder melankolsk vokal). 110 på billetto, 130 i døren.

Hvad: Alle Farben
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 23.55 til 08
Hvordan: Facebook-link


Populært fodarbejde, nu med boogie
Lørdag er også tid for endnu en omgang af Footwork - klubben, der vender op og ned på Ydre Nørrebro en gang hver tredje måned. Det foregår i Sigurdsgade, og i denne omgang er det 2000F & JG, der serverer boogie, disco, soul og ragga fra dj-pulten til et tætpakket og venligt dansegulv. Kris Percy, Ryan Dank og Paxton Fettel varmer op med varm house og slesk, glitter-mættet disco.

Hvad: Footwork #3
Hvor: Sigurdsgade 39A, Kbh. N.
Hvornår: Lørdag fra kl. 22
Hvordan: Facebook-link

Holder du verdens bedste fest næste uge? Send info til fester@gaffa.dk


ANNONCE