Nyhed

Ny video: Smæk til slemme drenge

Glamrockerne TurboChild fyrer den af med pink Cadillac og frække piger

Det kan være, at vi skal ændre udtrykket "knallertrock" til "pink Cadillac-rocking" fremover, når talen falder på aarhusianske TurboChild. Årsagen kan du se i bandets seneste musikvideo til "Still My Love" her forneden.

"Still My Love" lever i den grad op til de hurtige drenges hardrock-lyd, men der er så også blevet skruet op for charmen på billedsiden. I flot lokation, med pink Cadillac, der nærmest bløder lyserødt, tager forsanger Richard Schuster imod fristende selskab fra adskillige tiltrækkende pin-up-piger. Hvor han bravt giver den gas, som var han en Robert Plant genfødt på ny en maj-morgen i 1973, vil de standhaftige piger ikke tage så mange dikkendarer, og man må sige, at nogle gange er der ikke så meget andet at gøre end bare forsøge at få champagnen ned. 

TurboChild var sidste år på turné med blandt andet Go Go Berlin, ligesom de var Månedens Demo i GAFFA. Her skrev Hansen i sin fem stjerners anmeldelse af EP'en: "Så er der rockfest i knallertklubben. Der bliver cruiset på årtiers guitartraditioner og uden blusel taget fra de største. Men aarhusianerne kan spille, og de elsker det tydeligvis. Full on pikrock, som det er blevet spillet i biler og på scener siden midt 80'erne. De holder den hele tiden lige på rocksiden af metal og burde være spiselige for de fleste. Det ene solide riff efter det andet bliver banket frem af et stærkt team, der holder den drivende igennem de fire sange på demoen."

I disse dage er TurboChild koncertaktuelle på Spot Festival, hvor de spiller på Hard Spot fredag. Sammen med blandt andre The Interbeing, Siamese, Black Book Lodge og LISERSTILLE indtager de scenen på spillestedet HeadQuarters fra klokken 17 og skruer helt op for volumen. Du kan se programmet her.

Se den flotte og frække musikvideo til "Still My Love" her:


ANNONCE