Nyhed

R'n'b-trussetyv sagsøgt for mislykket stagedive

Det får nu retslige konsekvenser, da amerikanske Miguel forsøgte at hoppe mellem scener til Billboard Music Awards i 2013

Den amerikanske r'n'b-stjerne Miguel er blevet beskrevet som en gudsbenådet showman. Nogen atlet er han dog ikke, og det kommer nu muligvis til at koste sangeren dyrt. Det skriver NME.

Da Miguel optrådte til Billboard Music Awards i 2013, forsøgte han sig under sin optræden med et hop mellem to sceneelementer. Desværre hoppede han ikke langt nok og endte således med at ramme to kvindelige publikummer i hovedet - det kan beskrives som et falleret stagedive. Se videoen her forneden.

Det er nu den ene af disse kvinder, der har valgt at sagsøge Miguel og MGM Grand, hvor ceremonien blev afholdt, for svie og smerte. Den anden kvinde rapporteres at skulle have fået en mindre hjerneskade af det voldsomme spark, men hun har dog endnu ikke allieret sig med en advokat. 


Miguel øvede sig i springet to gange under generalprøven op til showet, fortalte hans repræsentanter efter uheldet i 2013. Den amerikanske sladderside TMZ skriver dog, at kilder knyttet til Billboard Music Awards hævder, at showets executive producer, Don Mischer, personligt bad Miguel efter generalprøven om ikke at forsøge sig med hoppet under live-transmissionen.

Det afviser en talsmand fra Miguel blankt. Han siger: "De rygter, der hævder, at Miguel blev advaret af producerne mod at hoppe, er fuldstændig falske."

Miguel gæstede også Roskilde Festival i 2013. Her høstede han fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Jesper Buhl, der bramfrit konkluderede: "Med fare for at fornærme sarte sjæle, så kan det kun beskrives som straight up kneppemusik (i ordets bedste forstand), og der var nok mange ungersvende, der kunne takke Miguel for den teltsex, de fik søndag nat, efter han havde sunget Adorn."


Se Miguels fallerede spring til Billboard Music Awards her:

ANNONCE