Nyhed

Se: Dave Matthews Band debuterer nyt hos Letterman

Der er nyt med i bagagen, når amerikanerne gæster Danmark til oktober

David Letterman har igennem 33 år været vært på Late Night With David på amerikanske NBC og Late Show With David Letterman på amerikanske CBS. Hans programmer har budt på en bred vifte af gæsteoptrædener, lige fra Sonny og Chers genforening til Future Islands' løsslupne dans. Nu har han haft besøg af Dave Matthews band som i anledningen debutterede en ny sang, "Black And Bluebird". Se den fine optræden her forneden.

Dave Matthews Band gav adskillige numre på showet. "Det er dejligt at være her og sige farvel til den fantastisk David Letterman," fortæller den glædesstrålende Matthews publikum, før de går i gang med den nye sang. "Det første TV show vi nogensinde var på, var Letterman, så det her er her overvældende."

Dave Matthews Band har eksisteret siden 1991 og havde deres helt store hit med sangen "The Space Between" fra 2001. Bandets seneste album fra 2013, "Away From the World", udløste dog en middelkarakter på tre stjerner fra GAFFAs anmelder Espen Strunk under overskriften "Virginiabandets ottende album sætter ikke nye standarder".

Dave Matthews Band kommer til Danmark den 30. oktober, hvor de spiller på Tap1 i København. Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Se "Black And Bluebird" her:

ANNONCE