Nyhed

Courtney Love sagsøger YouTube-hacker

Nummeret Flaccid Bone er ifølge Kurt Cobains enkefrue havnet i de forkerte hænder

Så er den gal igen, som den jo efterhånden så ofte er, når det gælder Courtney Love, der igen er ude med riven mod potentielle Nirvana-sabotører.

For nylig dukkede det tidligere ukendte Nirvana-nummer "Flaccid Bone" op på de virale medier – et nummer som påstås at være fra Courtney Loves personlige Nirvana-arkiv. Personen bag udgivelsen fortæller, at der er tale om et "hacket" nummer, som påstås af være fra tiden i studiet i tidlige 90'ere.

"Hackeren" fortæller om et kasseret nummer, som ifølge Courtney Love blev droppet af Kurt Cobain, fordi han ikke brød sig om det. "Tilsyneladende hadede Kurt nummeret og droppede det derfor. Nummeret ville alligevel komme ud før eller siden, så det er ikke af respektløshed overfor Kurt. Han hadede alligevel så meget af sin musik," har Courtney Love tilsyneladende fortalt "hackeren" ifølge Consequence of Sound.

Nu har Courtney Love så meldt ud, at "Flaccid Bone" i virkeligheden er et falsk og fabrikeret nummer. Ifølge Love er der ikke alene tale om en sang af komplet fabrikation, men hun har desuden heller aldrig været i besiddelse af det.

Courtney Love ejer til dels Kurt Cobains musikrettigheder, og er på nuværende tidspunkt ved at sammensætte en sag mod den formodede hacker.

Du kan høre det omtalte nummer, der endnu engang har hældt benzin på Courtney Love-bålet herunder.

ANNONCE