Nyhed

Hør: Brandon Flowers klar med ny single

Du kan nu høre første Can't Deny My Love fra The Killers-frontmandens kommende soloalbum

Den karismatiske forsanger i The Killers, Brandon Flowers, er klar med første smagsprøve på hans kommende andet soloalbum, "The Desired Effect", der er sat til at komme den 18. maj. Du kan høre den synth-tunge "Can't Deny My Love" her forneden.

The Killers har flirtet med 80'erne på deres udspil, og det lader til, at Flowers har taget bestik af denne fascination. "Can't Deny My Love" er badet i svulstig synth, skarpt kor og funky guitar. På albummet er der også gæsteoptrædener fra Pet Shop Boys' Neil Tennant, The Killers' Ronnie Vannucci og Haims frontkvinde Danielle Haim.

I et interview med engelske NME lægger Brandon Flowers heller ikke skjul på sine ambitioner om at høre sine nye sange i radioen, selvom han dog synes, at kommerciel musik i 2015 er en "mærkelig verden".

"Jeg vil spilles i radioen," fortæller Flowers. "Jeg har aldrig skammet mig over at indrømme det. Jeg kan ikke forstå, hvad der er blevet af radioen. Det føles som sådan en mærkelig verden nu. Hvor jeg plejede at passe ind, skuler man nu til mig som værende en smule anderledes. Jeg plejede at blive betragtet som mainstream, men nu er jeg jo nærmest avantgarde eller art rock i sammenligning med, hvad radioen spiller."

Flowers' første soloalbum med titlen: "Flamingo" blev anmeldt af GAFFAs Kristian Bach Petersen, da det udkom i 2010. Og han var mere end tilfreds med Flowers' solopræstation – fire stjerner blev det til. Albummet går bag om kunstneren og indeholder glimt fra hans personlige liv. Det afspejles i flere af numrene, hvor blandt andet hans mors død blev et sårbart emne, han åbnede op for. Kristian Bach Petersen udtalte:

"Efter syv år og tre album som iskold Killer er Brandon Flowers parat med sit soloalbum, hvor han både slår sig løs og skuer mere indad på et album, der indeholder både rock og pop og flere mere personlige numre, end man før har hørt fra Flowers, blandt andet påvirket af hans mors død tidligere på året."

The Killers udgav deres sidste album, "Battle Born", i 2012.

Du kan høre "Can't Deny My Love" her:

ANNONCE