Nyhed

Kurt Cobain-filmen rammer danske biografer

Cobain: Montage of Heck rammer de danske biografer i slutningen af april

Kurt Cobain-dokumentaren "Cobain: Montage of Heck" dokumenterer Nirvana-frontmandens himmelfart fra utilpasset teenager til forgudet rockikon. På toppen af karrieren stemplede Nirvana-frontmanden som bekendt ind i Klub 27, hvor en række store, for tidligt afdøde stjerner er stedt til hvile. Filmen bliver vist i en række danske biografer fra 25.-27. april.

Brett Morgen er den første filmmager, som har haft fri adgang til familiens arkivalier, og både forspil, klimaks og efterspil er med, ligesom vi præsenteres for materiale fra musikerens barndom og intime stunder med Courtney Love og datteren Frances. "Cobain: Montage of Heck" rister en rune over den eksistentielt tyngede rockstjerne – naturligvis garneret med masser af fræsende massage til øregangene.

Kurt Cobain-dokumentaren, der indeholder masser af ikke tidligere offentliggjort materiale, fik en flot modtagelse, da filmen havde verdenspremiere på Sundance-festivalen i januar. Den europæiske premiere ved filmfestivalen i Berlin har kun øget buzz'en. Og nu bliver der syn for sagn.

Forsalg i Grand Teatret og Øst for Paradis starter i dag.

Genoplev den levende udgave af Kurt Cobain i den legendariske musikvideo til "Smells Like Teen Spirit" fra klassikeren "Nevermind", som blev udgivet år 1991 her: 

ANNONCE