Nyhed

Noel Gallagher bortviser sin søn

Sønnike syntes, at farmand skulle klippes som Take Thats Gary Barlow. Senior var ikke enig.

Noel Gallaghers sarkastiske tæft har været på spil igen. I et interview med XFM Manchester jokede musikeren med at have bortvist sin ene søn. Årsagen: Barnet foreslog, at farmand fik samme frisure som Gary Barlow fra Take That. Det skriver NME.

Der har i årevis hersket en fejde mellem Oasis og Take Thats Robbie Williams, men Noel fortæller dog åbenhjertigt i interviewet, at Barlow er "helt okay".

"Gary er god nok, min kone ka' li' Gary Barlow," fortæller han. "Min søn sagde faktisk engang til mig, 'Du burde få klippet dit hår ligesom Gary Barlow' ... Jeg har undgået ham lige siden, nu bor han i skuret!".

Gallagher formår ellers at holde den engelske tabloidpresse varm med svulstige citater for tiden. Han har for eksempel givet en lægmands definition på jazz: "De spiller allesammen forskellige sange på samme tid i forskellige tempi, forskellige tonearter, og de kalder det jazz. Det er noget fucking nonsens!".

Ud over vanligt at give den gas som orator er Gallagher albumaktuel med Noel Gallagher's High Flying Birds' andet album, "Chasing Yesterday". Skulle han atter træde op på scenen med Oasis, skal tegnebogen være i orden, for Gallagher indrømmede i januar i et interview, at han kun ville gøre det for pengenes skyld


ANNONCE