Nyhed

Playliste: Hør ugens bedste sange

Mens vi venter på solen kommer tilbage, sætter vi vores lid til den gode musik om at pifte en forårsstemning op

Vi kan vel takke det danske vejr for så mange ting - pludselige forkølelser, frosne fingre, manglende solformørkelser og generel tristesse. Det skal dog ikke lægge en dæmper på denne lørdag, hvor weekenden i det mindste er i fuldt flor. Det er på tide at kigge på ugens bedste sange, som GAFFA har samlet i en playliste, du kan høre her forneden i WiMP eller Spotify.

Og selvfølgelig finder du Kendrick Lamar på vores liste. Han har med "To Pimp A Butterfly" måske allerede nu taget prisen for årets rap-album. Som GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez spørger i sin seks stjerners anmeldelse: "Var det årets bedste hiphop-album, der lige landede en uge for tidligt der?"

Bikstok er ude med en ny ep, og de hylder 80'erne på, ja, "80'eren". "For jeg ka' sætte bånd i ghettoblasteren/Kører BMX og spiller Donkey Kong/Og jeg ligner en million", lyder omkvædet fra singlen.

Mark Knopfler er jo som bekendt det eneste, der på dansk rimer på kartofler, og den gæve guitarspiller er aktuel med et nyt album, "Tracker". GAFFAs Henrik Friis giver fire stjerner under overskriften: "Mark Knopfler: Nye delikatesser fra en detaljens mester."

Hør dem og mange flere lige her. [Grundet tekniske problemer, er der pt. ikke et WiMP-link, men playlisten er at finde på WiMP under GAFFAs spillelister, red.]

ANNONCE