Nyhed

Guide: Weekendens 11 essentielle koncerter

Du kan blandt andet komme til jubilæumskoncert med Magtens Korridorer

Årets første sne er allerede faldet og forsvundet igen. Mens du venter på den hvide jul, kan du opleve lidt for enhver smag til weekendens koncerter. Klik på kunstnernavn for links til billetsalg.

Torsdag den 26. november

Odense

Panamah, Posten (spiller også i DR Koncerthuset, København 27. november)

Ovenpå de store hits "DJ Blues", "Børn Af Natten" og "Små Stød" samt et væld af udsolgte koncerter er Panamah nu tilbage med deres nyeste single "Lever Vildt", der udkom i maj i år. Bandet er på turné, hvor de spiller fire eksklusive koncerter i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Den første er i Odense.


Se sangen "Lever vildt" her:

Aalborg

p>

Go Go Berlin, Skråen (spiller også på Generator i Ringkøbing 27. november og Lille Vega, København 28. november (sidstnævnte er udsolgt)).

Med langt hår og en attitude, der skriger rock'n'roll, kan ingen være i tvivl om, at Go Go Berlin er et rock-band med rødder i de gamle 60'ere og 70'ere. Der er tale om et ægte og energisk band med uforfalsket kærlighed til rock. De er netop blevet nomineret til tre GAFFA-priser.

Se videoen til "Kids" her:

Oh Land + Special Guest Lars Lilholt, Skråen (spiller også på VoxHall, Aarhus 27. november (få billetter) og i Falconer Salen, København 28. november)

Oh Lands seneste album, det 100 procent selvproducerede album "Earth Sick" udkom i november sidste år på Oh Lands eget label "Tusk or Tooth" og har blandt andet kastet singlerne "Head Up High" og "Flags" af sig. Store dele af "Earth Sick" er indspillet i og omkring Oh Lands lejlighed i New York sammen med Tore Nissen, der også er en del af Oh Lands liveband.

Hør nummeret "Head Up High" her:

Kolding

Magtens Korridorer, Godset (spiller også 27. november på Skråen, Aalborg og 28. november på Posten, Odense (sidstnævnte er udsolgt))

Magtens Korridorer (billedet) er i gang med deres 10 års-jubilæumsturné for debutalbummet "Friværdi", der indeholder sange som "Lorteparforhold" og "Picnic (På Kastellet)". Til koncerterne vil albummet blive spillet i sin fulde længde samt andre udpluk fra bandets bagkatalog.

Se sangen "Picnic (På Kastellet)" her:

Sønderborg

Kira Skov, Sønderborghus (spiller også i Nygadehuset, Aabenraa 27. november og på Atlas, Aarhus 28. november)

Kira Skov er aktuel med sit nye album "May Your Mind Explode A Blossom Tree", hvor hun er tilbage på egen hånd. Hun har været i Wales og indspille albummet, hvis sange kredser om krig, tab og kærlighed.

Se videoen til "I Would Give it Away" her:

Fredag den 27. november

København

Irah, Forbrændingen, Albertslund

Den danske trio Irah består af Stine Grøn (vokal), Adi Zukanovic (synth) og Oliver Laumann (trommer). Bandet har netop skrevet kontrakt med Tambourhinoceros, der huser navne som Rangleklods og Chorus Grant. Irah spiller organisk, alternativ pop og lader sig inspirere af alt fra traditionel ceremoniel musik til moderne melodisk sangskrivning.

Hør sangen "Into Dimensions" her:

Vejle

Lukas Graham + Patrick Dorgan, Spektrum

Lukas Graham er i gang med en stor arenaturné, der startede i Aarhus den 19. november. Med undtagelse af denne koncert er hele turnéen udsolgt. Som support har de Patrick Dorgan, der også netop er blevet offentliggjort som optrædende til GAFFA-prisen, hvor Lukas Graham er nomineret hele fem gange.

Lyt til hittet "7 Years" her:

Lørdag den 28. november

København

D/troit, Loppen

Det danske soulband D/troit debuterede i juni i år med ep'en "Do The Right Thing", hvor der er godt gang i den med sange som "The 45". Der er også lagt op til svingende hofter, når bandet optræder med deres bud på dansk soul anno 2015.

Hør nummeret "The 45" her:

Leftfield, Amager Bio

Gennem halvfemserne var Leftfield både live og på plade et af de førende bands inden for dance og elektronisk musik. Sammen med navne som Orbital, Underworld og The Dust/Chemical Brothers fik de elektronisk musik op fra undergrunden og ind på hitlisterne. Nu er Leftfield tilbage på de europæiske scener med albummet "Alternative Light Source", der udkom i sommer. Albummet indeholder samarbejder med Channy Leaneagh (Poliça), Ofei, Tunde Adebimpe (TV On The Radio) og Sleaford Mods.

Lyt til sangen "Alternative Light Source" her:

Shaka Loveless, Store Vega

Shaka Loveless har for nyligt været med i "Toppen af Poppen" og nu er han i gang med at spille syv koncerter landet rundt på sin efterårsturné. Shaka Loveless er aktuel med albummet "Til Vi Ligger", der udkom i september og er netop blevet nomineret til to GAFFA-priser.

Se sangen "I Nat Er Vi Ladt" feat. Simon Kvamm her:

Søndag den 29. november

København

John Grant, Store Vega (få billetter)

Sanger og sangskriver John Grant udgav i oktober sit tredje album "Grey Tickles, Black Pressure". Han giver i den forbindelse en udsolgt koncert på VoxHall og en tæt på udsolgt koncert i Store Vega. GAFFAs anmelder gav Grants nye album fire stjerner, så der er noget at se frem til, når han optræder med sit nye materiale.

Se nummeret "Disappointing" feat. Tracey Thorn her:

Udsolgte koncerter, som vi ville have anbefalet, hvis de ikke var udsolgt:

Blaue Blume, Store Vega, København, 26. november

Stine Bramsen, Christians Kirke, København, 26.-28. november

Velvet Volume, Ideal Bar, København, 27. november

Danish Music Awards Folk, Absalon, København, 28. november

John Grant, VoxHall, Aarhus, 28. november

ANNONCE