Nyhed

Musikjournalist og pladeselskabsansat blandt terrorofrene

Blandt fredagens ofre i Paris var der to franske musikbranchefolk

Det er nu kommet frem, at der blandt ofrene for fredagens forfærdelige terrorangreb i Paris var en fransk musikjournalist og en pladeselskabsansat, skriver NME.

Det er allerede blevet bekræftet, at Eagles of Death Metals merchandisesælger, Nick Alexander, er blandt ofrene. Nu er også to personer fra musikbranchen blevet identificeret blandt de omkomne.

Guillaume B. Decherf var musikjournalist på magasinet Les InRocks. Han var 43 år og far til to døtre. Magasinet hyldede ham med følgende udtalelse: "Vi er chokerede over hans død. Vores tanker er hos hans familie".


Thomas Ayad var international produktmanager for Mercury Records. Hans død blev bekræftet af direktøren Lucian Grainge fra Universal Music Group CEO, der udtaler: " Det her er en ubeskrivelig rædselsfuld tragedie. På vegne alle hos UMG sender vi vores mest dybfølte sympati til hans forældre og alle hans venner og familie".

Direktøren for Universal Music i Frankrig, Pascal Negre, har også skrevet på Twitter, at to tidligere Universal-ansatte blev dræbt ved terrorangrebet.

ANNONCE