Nyhed

Kom med til fejring af Kim Larsens fødselsdag

Nationalskjalden fylder 70 og fejres af lokale musikere på Nørrebro

Kim Larsen fylder 70 år i dag, og det bliver fejret at lokale musikere på Nørrebro i aften. Hyldesten bliver dog uden Kim Larsens egen deltagelse. Hovedpersonen, der selv insisterer på at blive kaldt popsanger og altså ikke kunstner, holder til i det fynske, men er bortrejst på dagen.

"Jeg er popsanger, og det væsentligste formål for sådan en er at spille op til fest og dans. Kunstnere laver ting, der tit hænger på museum. Det er ikke ligefrem dér, der er fest og dans. Det er fint, men det er ikke lige min afdeling" (Kim Larsen til Politiken, 2010).

Det er musiker og barejer Tobias Sødring der, sammen med musikeren Simon Nykjær Andersen, arrangerer festen. Det bliver dog en lidt anderledes 70 års fødselsdag, da der hverken kommer lagkage, festmiddag eller taler, men derimod bliver sat fokus på hovedpersonens musikalske bagkatalog. Lars Vognstrup fra Lars And The Hands Of Light kommer forbi og giver et moderne bud på klassikeren "Perron Gare Du Nord".

Aftenens hovedindslag "Kimpansebattle", der låner fra det øgenavn Larsen fik af sine Gas' kollegaer, dækker over dj-battle, hvor publikum dyster med deres egne favoritnumre med aftenens hovedperson. Der vil også være quiz om højdepunkterne i en mere end 40 årig lang karriere.

Sted: Musiksmag, Jægersborggade 43, 2200 København N.

Arrangementet begynder klokken 19:00 og slutter klokken 01:00.

Dj's: Thomas Fagerlund (Kissaway Trail) og gæsterne.

Mere info på Facebook-eventet her

Hør Kim Larsen med "Sømand Ombord" her:

ANNONCE