Nyhed

Ny single fra Specktors

Det danske hiphopnavn slipper ny sang - nu som duo

Siden starten i 2008 har danske Spectors givet godt 250 koncerter, udgivet to album, blevet streamet seks millioner gange – og holdt en pause. Nu vender hiphopgruppen – idag en duo bestående af Jonas For Fanden og Wanr – så tilbage med en ny single. Den er netop udkommet og bærer titlen Life.  
 
"Life er den første single, Specktors udgiver som en duo og er startskuddet på en ny og sprød retning for os musikalsk, dog med vores kendetegnende vildhed intakt," lyder det i en udtalelse fra duoen, som fortsætter:
 
"Vi har sammen med Pitchshifters, som har produceret tracket, fundet tilbage til 'det gamle' og mere umiddelbare udtryk fra Specktors' tidligere udgivelser. Det er stadig sjovt, det er stadig hårdt, det er stadig på, det' Life."
 
Titanic
 
Specktors, som kan opleves på Store Vega i København den 22. november sammen med Rae Sremmund, forklarer ved samme lejlighed uddybende omkring titlen på den nye single, der altså allerede kan streames nu:
 
"Life har taget udgangspunkt i vores fortolkning af udtrykket; 'about that life' eller at være 'omkring det liv'. At leve livet, så længe vi er i live, som der bliver sunget i omkvædet," lyder det fra bandet, som samtidig understreger:
 
"Det er ikke, fordi vi laver strudsen og stikker hovedet i jorden, vi er klar over at ting er lort, både herhjemme og ude i resten af verden. Men vi er efterhånden begyndt at se os selv som bandet på Titanic. Vi er bevidst om at det hele må stoppe en dag, men vi er bandet, der leverer soundtracket hele vejen med ned."
ANNONCE