Nyhed

Tina Dickow & Steffen Brandt tager på turné

Det umage makkerpar slår atter pjalterne sammen til en forårsturné i hele landet

Til foråret gentager en af 2009's store musikalske successamarbejder sig, når to af landets dygtigste sangskrivere drager på fællesturné. 

Tina Dickow og Steffen Brandt stiftede første gang bekendtskab, da Brandt i 2001 hørte sin TV2-sang "Alt hvad hun ville var at danse" på Tina Dickows læber til et arrangement i Kerteminde. Det blev startskuddet for et samarbejde, der i i første omgang førte til en række gæsteoptrædener til hinandens koncerter, før de i 2004 indspillede Steffen Brandts gendigtede version af Leonard Cohens klassiker "Hallelujah" på hyldestpladen "På Danske Læber". 

I 2009 blev det endelig tid til en fælles turné med det umage par, der talte en række yderst eftertragtede akustiske intimkoncerter landet over. På næste års genforeningsturné vil de to kunstnere atter synge hinandens sange, fortælle røverhistorier og gøre plads til både festligheder og til mere alvorlig snak. 


Med egne ord fortæller Tina Dickow og Steffen Brandt om samarbejdet:

"Jeg synes, Steffen og jeg kan noget helt særligt sammen. Vi kan give hinandens sange et nyt twist, og jeg elsker at synge hans fantastiske sange på dansk og være med til at vise alle de lag i teksterne, som virkelig kommer frem i vores akustiske versioner. Det er altid en stor oplevelse at være på scenen med Steffen og at give publikum noget, de ikke er vant til at få," siger Tina Dickow.

"Da jeg hørte Tina Dickow fortolke "Alt hvad hun ville var at danse", forstod jeg først virkelig, hvad den sang handler om. Tina kan den kunst at give fiktive karakterer liv – så meget, at man aldrig er i tvivl om, at de findes, og ligesom alle os andre venter på at blive læst og forstået. I det helt enkle set-up, to guitarer, to sangskrivere, er der ingen vej udenom - vi kan lige så godt sige tingene, som de er – ind til benet og i al fortrolighed," siger Steffen Brandt. 


Billetter sættes i salg på søndag. Klik på spillestedet for at finde den respektive billetforhandler. 

Dickow & Brandt - Alene Sammen Igen turné 2016

3/3: Vejle, Musikteater

4/3: Esbjerg, Musikhus 

5/3: Aalborg, Musikkens Hus

6/3: Randers, Værket Store Sal

9/3: Aarhus, Musikhuset

10/3: Sønderborg, Alsion

11/3: Herning, Kongrescenter Teatersalen

18/3: Operaen, København

19/3: Portalen, Greve

20/3: Ringsted Kongrescenter

21/3: Odense Koncerthus

ANNONCE