Nyhed

Digte & Lyd fuldender årets program med Yahya Hassan

Den omdiskuterede digter er kronen på værket til årets Digte & Lyd i Vega

Yahya Hassan bliver det sidste navn på årets program til Digte & Lyd, der løber af stablen den 4. oktober i Vega i København. 

Yahya Hassan har været "talk of the town", siden han i 2013 udgav sin selvbetitlede digtsamling i CAPS LOCK. Selvom den seneste opmærksomhed omkring Yahya Hassan har været politisk, så er det stadig digtene, der er Hassans kanal, og dem kan man opleve fra scenen i Vega i sin ideelle form – læst højt af digteren selv. 

Ud over Hassan vil der også være fremførelser fra Jørgen Leth og digteren Signe Gjessing, hvis digte vil blive underbygget af den evigt eksperimenterende Mike Sheridan, der lægger lyd til med ambient-maskiner og håndholdte instrumenter. 


Endelig kan man også opleve Maria Gerhardt, også kendt som dj under navnet Djuna Barnes. Gerhardt debuterede i 2014 som skønlitterær forfatter med romanen Der bor Hollywoodstjerner på vejen. En kærlighedsskildring og en fortælling om at overleve en alvorlig kræftsygdom. På trods af at kræften er vendt tilbage, og Maria Gerhardt er alvorligt syg (læs om hendes venners indsamling til alternativ kræftbehandling i Tyskland her), vil hun efter planen denne aften læse op fra sin nye digtsamling Amagermesteren

Det første Digte & Lyd-arrangement blev afholdt i februar måned, hvor billetterne lynhurtigt blev udsolgt. Du kan købe dine billetter i forsalg her.

En del af aftenens overskud vil blive doneret til indsamlingen for Marie Gerhardts videre kræftbehandling.  


ANNONCE