Nyhed

Mike Sheridan og Københavns Drengekor giver koncerter i skov

GAFFA.dk - alt om musik

Til Strids Mølles arrangement Lyden Under Træerne den 14. og 15. august kan man blandt andet opleve Mike Sheridan og Københavns Drengekor på en koncertgåtur igennem skoven.

Den 14. og 15. august afholder Strids Mølle arrangementet Lyden Under Træerne, hvor man blandt andet kan opleve Mike Sheridan og Københavns Drengekor. Lyden Under Træerne har til formål at stille spørgsmålet: Hvad gør naturen ved vores oplevelse af musik, kultur, mad?

Sidste år blev Strids Mølle-ejerne Iben og Peter Ander Møller kontaktet af musikerne Kaspar Vig og Cæcilie Balling, som ud af Covid-19-krisen kom på idéen om at skabe noget kreativt i det fri. De ønskede at arrangere en unik koncertoplevelse i skoven omkring Møllen.


Den eksperimenterende koncertform, som fik navnet Lyden Under Træerne, vender tilbage i år. Her vil Mike Sheridan og Københavns Drengekor sætte lyd til de omgivelser, som skoven omkring Strids Mølle byder på.

Mike Sheridan medbringer det sjældne, franske akustiske glasorgel kaldet Cristal Baschet, et instrument, han kalder en "stålorkide", og som giver en særlig, glasklar klang, der skal få musikkken til at smelte sammen med naturen. 

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Mike Sheridan fortæller om Cristal Baschet


Konceptet udspringer af en tanke om en ny dansk guldalder i kølvandet på Covid-19-pandemien, med et stort nationalt behov for at genopdage og værdsætte den danske natur.

Imellem koncerterne vil forfatter Amalie Smith oplæse fra sit forfatterskab om mødet mellem kunst og natur, og naturvejleder Morten D. D. Hansen vil fortælle om den danske natur i et historisk perspektiv.

Program


Lørdag den 14. august

11.00: Koncert, Mike Sheridan

13.30: Foredrag, Amalie Smith


15.00: Koncert, Mike Sheridan

Søndag den 15. august

11.00: Koncert, Københavns Drengekor


13.30: Foredrag, Morten D.D. Hansen

15.00: Koncert, Københavns Drengekor

Find billetter til Lyden Under Træerne HER


LÆS OGSÅ: GAFFA på Græs klar med det fulde program

Hør Mike Sheridan "Med Små Skridt" featuring Maya Albana.


ANNONCE