Nyhed

Eksklusiv premiere: Hør The Radar Posts nye single

Den tidligere trommeslager i A Friend In London er i front for The Radar Post, som er klar med deres selvbetitlede debutalbum til april

Esben Svane har gjort sig som trommeslager i bands som Ulige Numre, Den Fjerde Væg og A Friend In London. Nu er den 27-årige musiker klar med nyt band, The Radar Post, og selvbetitlet debutalbum. Det rammer gaden den 20. april. Du kan se musikvideoen til førstesinglen, "You Got My Back", som udkommer i morgen, her forneden.

"You Got My Back" er uptempo guitarpop, hvor den sarte melankoli går i spænd med de indestængte følelser og et opløftende omkvæd. Musikvideoen er filmet i København, og er man bekendt med hovedstaden, kan man med garanti genkende flere af lokaliteterne.

En tur i mainstreamens festmaskine som trommeslager i popbandet A Friend In London står uklar i Esben Svanes hukommelse. For festen førte massive alkoholproblemer med sig, og han så ingen anden udvej end at droppe bandet og flytte ud på landet, hjem til sin familie. På forældrenes gård i det midtjyske isolerede han sig med sine instrumenter og studiegrej, og han begyndte at komponere og indspille den musik, der skulle udvikle sig til projektet The Radar Post.


Sideløbende med at være en del af de bands han spillede med, fandt Esben tid til at indspille, producere samt selvudgive debut-ep'en "Always Travel Never Arrive" i 2010, og i 2013 udgav han den meget roste singer/songwriter ep, "The Sudden Stop". Sidstnævnte modtog fire stjerner af GAFFAs Espen Strunk, som også skrev: "The Sudden Stop er et musikalsk livtag med egne dæmoner, som der faktisk er kommet en håndfuld ganske hæderlige sange ud af – og det er bestemt ikke nogen selvfølge."

Få første bid af "The Radar Post" her: 

 


 

 

 


 

ANNONCE