Nyhed

Hør ny single fra danske, internationalt roste Slaughter Beach

Ny single i forbindelse med kommende ep

Den odenseanske indie-gruppe Slaughter Beach med blandt andre Kissaway Trail-medlemmet Hasse Mydtskov i lineuppen er nu ude med singlen "Clear Insight".

Singlen kommer ud som forløber for trioens debut-ep, "Love/Venice", der udgives via det norske pladeselskab Brilliance Records 9. oktober. 

Slaughter Beach spillede blandt andet på Roskilde Festival i sommer og er blevet spillet flittigt på P6. De spillede også på Spot Festival i maj, hvor GAFFAs anmelder tildelte dem fire stjerner under overskriften "En sonisk udfoldelse af nattens søvnstadier". Læs anmeldelsen her.

På trods af, at det er odenseanernes første ep, har de allerede fået opmærksomhed fra de internationale musikmedier NME, The Line of Best Fit samt Pigeons & Planes. NME har eksempelvis skrevet, at musikken er en "sorgløs udflugt i de drømmende bagkataloger fra Modest Mouse og Beach House", mens Pigeons & Planes skriver, at gruppen har "utrolig ørehængende power", og The Line of Best Fit siger om en anden sang, "Spinning Globe", at den er er "utvivlsomt smitsom og når ligevægten mellem grunge og pop".

Gruppen kan opleves live følgende steder:

11. november, København, Huset
12. november, Aarhus, HQ
14. november, Sønderborg, Sønderborghus 

Hør den nye single "Clear Insight" her:

ANNONCE