Nyhed

Specktors fyrer op for rim og håndtegn til miniturné

Specktors lufter ny single i forbindelse med miniturné, som starter i morgen

Specktors fyrer op for håndtegnene og svedig rap, når de rammer byerne Odense, Aalborg og København på deres minitourné. Sammen har JonasForFanden og Wanner smidt singlen "Ramt" på gaden. Sangen startede med linjen "Byen er en morder". En linje, der hurtigt fik raprimene til at flyde hos de to grafikere, der selv har designet singlens logo. Sangen omhandler drengenes forhold til byen på godt og ondt:

"Man kan ikke rigtigt leve med den, og man kan heller ikke rigtig leve uden," forklarer JonasForFanden, der relaterer sangen til musikbranchen. En branche, der er så lille, at alle kender alle. Det kan ifølge JonasForFanden godt blive en tæt oplevelse. Men Spekctors-duoen ønsker ikke at forlade byen.

Sammen er de to tatoverede rappere ved at forberede en miniturné. En turné spækket med gamle og nye Specktors-hits. Drengene startede deres karriere i 2008 ved at spille på diverse natklubber. Selvom rapperne elsker at fyre den af ved natklubbernes fester, er de begge også vilde med at spille koncerter på spillesteder:


"Det der er fedt ved spillesteder. For de folk, der kommer er folk, der har betalt for at høre os. Vi kommer ikke ud på et eller andet diskotek, hvor folk bare er byen, og så kommer vi tilfældigvis ind," forklarer JonasForFanden, der sammen med Wanner glæder sig til den lille turné.

I alt har de to rappere spillet over 250 koncerter, siden gruppen blev etableret i 2008. Bandet startede som en surfrockgruppe. De fandt dog hurtig ud af, at de alle sammen var drevet af rapmusikken. På musikfronten er Specktors inspireret af kunstnere som Riff Raff og The Opposites fra Holland med flere. Inspirationskilder, som ifølge JonasForFanden eksperimenterer med produktionerne i forhold til genren.

Specktors har i alt skrevet to album samt hits som "Life", "Lågsus", "Fem Drenge I En Lille Bil" med flere. Siden Specktors startede er firkløveret blevet halvret til en duo. Men halveringen har ikke haft nogen betydning for gruppens fremtidsplaner på udgivelsesfronten:  


"Vi udgiver noget mere og kommer ud og spille en masse. Det er det, vi vil allerhelst vil, og det var sådan, vi startede. Vi startede som et liveband. Vi har aldrig været et studieband. Vi har altid bare villet ud og fyre den af, danse og spille og have det sjovt," siger JonasForFanden, der holder meget af at se folk lytte til Specktors-musikken. På den lille turné optræder gruppen med special guests, som dog er holdt hemmeligt for publikum.

Koncertdagene:

14. april: Posten i Odense klokken 20:00, pris 120 kr. 


15. april: Studenterhuset Aalborg i Aalborg klokken 21:00, pris 100 kr.

6. maj: Fredagsrock ved Tivoli i København klokken 22:00, pris 100 kr.

Find billetter via GAFFA Live


 

ANNONCE