Nyhed

Del to af Frankies underholdende dagbog er nu klar

Den tidligere Wong Boys-sanger har gang i et nyt musikalsk projekt

Den danske sanger og sangskriver Frankie, tidligere kendt som Frank Ziyanak og som sanger i Wong Boys, udgiver ny EP til efteråret. Som optakt til udgivelsen skriver Frankie en underholdende dagbog, som vi bragte første del af mandag den 15. august.

Du kan læse første del af Frankies dagbog her

Nu er Frankie tilbage med anden del af hans underholdende dagbog - tredje del følger næste mandag.


 

"PÅ EN TØMMERFLÅDE I NUDISTLAND 24/7-16":

Jeg blev bedt om at spille på en båd. Mere vidste jeg ikke men mødte troligt op på Christianshavn med min forstærker, guitar og lidt mod tør hals. På molen foran mig siddder en ældre kvinde i mangefarvet tøj og fodrer måger fra hendes håndtaske. Jeg når lige at tænke at jeg virkelig håbede det ikke var sådan en slags fest, før hun øjnede mig og chancen for lige at smide en bemærkning: 


“Ohøj ohøj ohøj min fine ven  - sikke dog nogle smarte bakkenbarter du har - og overskæg - ja fuldskæg hedder det nok - så’n lissom Master Fatman - du har bare mere skæg - du er også tyndere - ihvertfald en smule tyndere - faktisk lissom Elvis - da han var tyk - men smart er du altså - har du en Samsung oplader på dig..?”.

Hun skulle vise sig ikke at være blandt de inviterede til bådsfesten. Nå men vi lagde fra i højt selskab gennem Christianshavns snørklede kanaler og lagde til en tømmerflåde ved Bjørnekloen i Christianias farevande. En kvinde med smukt rødt hår stikker op vandet imens jeg spiller ‘Ikk For Stolt Til At Tigg’ og jeg tænker hvilken film er det nu jeg har set hende i? Er det en dansk film? Det kunne godt være en udenlandsk film eller måske en af de der smarte TV serier! - Det går dog langsomt op for mig at hun egentlig er bartenderen på Amager Hotel Bodega, nu bare i sit fineste fødselsdagstøj. Vi har lagt til ved en nudiststrand og jeg kunne så åbenbart ikke kende hende uden tøj på. Musikken klingede ud over hele søen så det gyngede og svingede på nudiststranden - og de nærliggende både. Vi sejlede hjem i solnedgangen, endnu et job vel overstået.

 


Din bedste ven,

Frankie

——


Fun Fact :

Frankie

Yndlings Sang, ‘Manden på risten’ m. Papa Bue & Liller


Ejer 2 par bukser.

Frankie har fuldført en værtshuskoncert der blev afbrudt af 2 slagsmål mellem værtshusgængere. 

Begge gange var bartenderen involveret.


Blev budt 27.500kr for at klippe sin skægpragt af, takkede pænt nej.

——

Frankie udgiver første single fra den kommende EP “Drikke Penge” mandag den 5. september.


I mellemtiden kan du holdes opdateret via Frankies Facebookside her

En lille hilsen fra Frankie:


 

ANNONCE