Nyhed

Frankie alias Frank Ziyanak skriver underholdende dagbog op til ep-udgivelse

Den tidligere Wong Boys-sanger har gang i et nyt musikalsk projekt

Den danske sanger og sangskriver Frankie, tidligere kendt som Frank Ziyanak og som sanger i hedengangne Wong Boys, udgiver en ny ep til efteråret. Han varmer op til udgivelsen med en underholdende dagbog, som du her får første del af – del to følger næste mandag.

"VÆRTSHUSBOOGIE 16/6-16:

Jeg skulle spille op en lørdag aften på Haabet Bodega – en lokal knejpe på Amager. Jeg havde i aftenens anledning taget Lillebror med på vaskebræt. Vi var knapt stået af A2’eren og trådt ind i den "brune stue" med vores sparsomme musikalske udstyr, da vi blev “modtaget” i døren af en lille rund hurtigtalende fætter – vi fik ikke et ord indført, og monologen foregik nogenlunde således: 


“Hey, kom ind og sæt jer hos mig, jeg har eget bord, og vi kan tage et slag Meyer – jeg kan så godt lide at spille Meyer, selvom jeg altså altid taber hele tiden – ja ja, kom ind – jeg synes, at I også ligner nogle, der kan lide at gamble lidt, altså spille om penge, også selv om jeg jo altid og hele tiden taber – men “ham” Meyer er jo en dragende herre, ikke sandt – nå, men skal vi så spille om en tusse…?”

Vi takkede storsmilende pænt nej og var ikke i tvivl om, at vi var kommet "hjem". Et værtshuspublikum er per definition det sværeste publikum at spille op – folk kommer for at drikke og ytre sig, ikke for at lytte – så det skulle også denne gang tage cirka 30 sekunder at få hele salen med… Jeg starter altid ud med "Jeg Ku Ha Bleven Til Noget", så er det ligesom på plads. Det kan sagtens være tilpas svært at forlade godt selskab bagefter og gå hjem – så jeg får gerne Lillebror til at skubbe mig i en hyrevogn.

Din bedste ven,


Frankie

Fun Fact :


Teddy "LilleBror" Krogh

34 år  

1m 97cm


160kg"

—-

Frankie udgiver den 5. september første single fra kommende ep, "Drikke-Penge"


Musikken udgives på Frankie Musik Selskab (esagv).

www.facebook.com/frankiemusik

En lille hilsen fra Frankie:

ANNONCE