Nyhed

Ida Corr giver koncert i DR Koncerthuset

Efter en kortere pause står Ida Corr klar til at starte turné til februar, hvor hun blandt andet kommer forbi DR Koncerthusets Studie 2

Den 24. februar næste år kan Ida Corr opleves til DR Koncerthusets Studie 2 i København. Dette sker efter knapt halvandet års koncertstilhed fra sangerinden, som hun har brugt på at lave ny musik.

Stilheden blev brudt tilbage i februar, hvor Ida Corr udgav singlen ”Down”. Hun fortæller selv om singlen: ”’Down’ handler om forståelsen af og indsigten i, at alt der er noget værd, kræver at man kæmper for det. Vi har så travlt med hele tiden at kritisere og nedgøre de mennesker, vi siger vi elsker. Efter min mening findes den perfekte relation ikke, kun mennesker, der prøver at få plads til at være dem vi er. Og kampen består i accept af og respekt for dette. Kort sagt, hvis vi brokkede os lidt mindre over hinandens forskelligheder, kunne det være, vi opdagede alt det smukke, vi kan lære af hinanden.”

Ida Corr blev for alvor kendt i 2007, hvor hun storhittede med club-hittet ”Let Me Think About It”. Med den kommende turné lover sangerinde at vise nye sider af sig selv ved blandt andet at byde på nyfortolkninger af sine tidligere club-hits og sætte soulen i fokus.


Inden Ida Corr begiver sig ud på turné i det nye år, kan hun opleves til den kommende sæson af ”Toppen Af Poppen”, der sendes på TV2 til efteråret.

Se lyric musikvideoen til ”Down” her:


ANNONCE