Nyhed

Ny musikvideo: Placebo er tilbage med ny single

Placebo fejrer 20 års jubilæum til oktober med udgivelse af et nyt opsamlingsalbum

Til oktober kan engelske Placebo se tilbage på 20 år med eyeliner og larmende guitarer. Det fejrer de ved at udgive opsamlingsalbummet "A Place For Us To Dream", og traditionen tro er der også et nyt track at finde derpå. Du kan se musikvideoen til den spritnye "Jesus' Son" her forneden.

Den nye single, "Jesus' Son", ligger solidt i forlængelse af det storladne lydbillede, som gruppen også udforskede på deres sidste udspil, "Loud Like Love". En sprødtklingende western-guitar dominerer med en fremaddrivende akkordsekvens, mens nummeret langsomt vokser sig større og bliver udfyldt med forvrængede guitarlyde, der kalder ned fra skyernes top.

I 1994 blev Placebo dannet i London, og de udgav deres selvbetitlede debutalbum to år senere, da daværende trommeslager Steve Hewitt var blevet medlem. Debutalbummet, som også er kendt for sit ikoniske omslag, rummede blandt andet Placebo-klassikeren "Nancy Boy", hvis androgyne twist var et kald tilbage til 70'ernes glamrock og på den måde fik gruppen til både at skille sig ud fra og på sin vis passe godt ind i den engelske Britrock/pop-bølge.

For tre år siden udkom Placebos syvende udspil, "Loud Like Love". GAFFAs anmelder Kristian Petersen kvitterede med fire stjerner og skrev: "Det er imponerende, at Placebo kan holde kadencen og stadig levere, men man må stille spørgsmålstegn ved, om bandet ikke er ved at nærme sig en høj grad af autopilot."

Du kan se "Jesus' Son" her:


ANNONCE