Nyhed

Jamie Cullum også til Aarhus

Den engelske sanger, sangskriver og pianist kan også opleves i Jylland til sommer

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at Jamie Cullum giver koncert på Copenhagen Jazz Festival 2017, men også provinsen får glæde af den engelske sanger, sangskriver og pianist. Cullum optræder nemlig til Aarhus Jazz Festival, som han åbner 15. juli i selskab med Aarhus Jazz Orchestra i Musikhusets Store Sal.

Den engelske sanger, sangskriver og pianist Jamie Cullum, født 1979, er en af dette århundredes bedst sælgende croonere på tværs af pop, jazz og big band-musik. Med stor respekt for jazztraditionen og personlige fortolkninger af moderne klassikere er han blevet en arvtager til legender som Frank Sinatra og Tony Bennett.

Da han i 2003 udgav gennembrudsalbummet “Twentysomething” med en blanding af jazzstandards, fortolkninger af rocksange af Jimi Hendrix og Jeff Buckley og egne numre, blev han hurtigt den bedst sælgende jazzartist i Storbritannien nogensinde. Siden har han turneret i hele verden fra Seuol Jazz Festival til International Jazz Day i Det Hvide Hus i Washington, har startet sit eget succesfulde radioprogram og arbejdet med en stjerneparade af popnavne som Kylie Minogue, Pharrell Williams, Sugababes, will.i.am og Burt Bacharach samt talrige symfoniorkestre og big bands. I dag har han solgt mere end 10 millioner plader på verdensplan.

Jamie Cullum gav senest koncert i Aarhus i 2011, hvor han spillede i Foyeren i Musikhuset.


Billetsalget er i gang.

 


ANNONCE