Nyhed

Suspekt udgiver nyt album – se præsentationsfilm

Hiphoptrioen er klar med deres sjette udspil i begyndelsen af 2017

Suspekt har netop offentliggjort, at de udgiver deres sjette album, "100% Jesus", den 17. februar. Deres første album siden "V" fra efteråret 2014.

2015 sluttede af med manér for rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D) samt produceren Rune Rask, da bandet modtog fire statuetter til Danish Music Awards for netop albummet ”V”.

Nu er hiphop-trioen tilbage efter et hektisk 2016, hvor Suspekt blandt andet turnerede til nogle af Danmarks største festivaler sommeren over. De har dog sideløbende skrevet og produceret nyt materiale, som vi fik en forsmag på i form af førstesinglen ”Står Stadig”, der fik premiere til P3 Guld i oktober.

Om titlen på det nye album, ”100% Jesus”, fortæller gruppen:

- Titlen afspejler ene og alene den sindstilstand, vi har befundet os i de sidste to år, hvor vi har arbejdet på det her album. Der er ingen tvivl om, at det her er vores bedste værk til dato. Det er det mest velproducerede album, vi nogensinde har skabt, og vores tekster har aldrig været skarpere end nu. Et resultat, som dybest set afspejler den modenhed, som er tilkommet os i takt med, at vi er blevet en hel del rigere på erfaringer og befinder os netop dér, hvor vi mener, at vi hører til.

Nyheden om det kommende album præsenteres med en knap seks minutter lang, kunstnerisk kortfilm, skabt af Martin Skovbjerg og Jacob Møller (Saunacigar), og den skal ses i sin helhed, påpeger gruppen.

– Vi har forsøgt at skabe noget kvalitet og noget, der kræver lidt af vores fans og de mennesker, vi rammer. Vi befinder os i en verden og et samfund, hvor alting skal gå ekstremt hurtigt. Vi scroller os så at sige igennem hverdagen, og hvis et klip på Facebook med en dum, dansende hund er meget mere end fem sekunder langt, så mister vi fokus. Det har vi forsøgt at udfordre – og det gælder både for lanceringsvideoen og ikke mindst albummet. Det er selvfølgelig et sats, men et sats som for os er det rigtige, og vi håber, at folk vil tage sig den tid, det tager – netop som vi har taget os den tid, det tager at skabe et så gennemført værk.

Ud over albumudgivelsen den 17. februar annoncerede Suspekt tidligere på året hele tre koncerter på nogle af Danmarks største spillesteder i henholdsvis Aalborg, Aarhus og Forum i slutningen af marts og begyndelsen af april. Tre koncerter, som bandet ser meget frem til:

– Det er et klart mål for os at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende liveshows. Vi glæder os vanvittigt meget til at kunne præsentere det nye materiale. Lige så vel som vi har udfordret os selv i processen med tilblivelsen af albummet, lige så vel er det vigtigt for os at komme ud og smide det ordenligt i fjæset på vores supportere. Vores liveshows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer med 100% Jesus”.

Suspekt kan opleves live følgende steder i 2017:

31.03.2017 – Scandinavian Congress Center, Aarhus

07.04.2017 – Forum, København

08.04.2017 – Aalborg Kongress & Kultur Center

 

Se præsentationsvideoen til "100% Jesus":

ANNONCE