Nyhed

Tinderbox er klar med nye navne

Blandt andre Die Antwood lægger vejen forbi Fyn

Den svenske popsangerinde Tove Lo og den sydafrikanske trio Die Antwoord er netop blevet offentliggjort til Tinderbox Festival sammen med de danske publikumsfavoritter Kim Larsen & Kjukken, Magtens Korridorer, Suspekt og Thomas Helmig.

"Vi er stolte over at kunne føje de seks nye navne til næste sommers program. Seks navne, der understreger Tinderbox' brede appel, og seks navne, som vi er sikre på, at publikum vil tage rigtig godt imod,” siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe og tilføjer, at Kim Larsen & Kjukken var en af de allermest ønskede kunstnere hos publikum.

Den svenske popstjerne Tove Lo har både international succes med sin egen karriere og som sangskriver for andre. Hun har skrevet sange for blandt andre Icona Pop, Zara Larsson og Ellie Goulding, hun har skrevet og indspillet med Years & Years, Coldplay, Flume og Adam Lambert, og så har hun i sin solokarriere hittet verden over med numre som ”Stay High”, ”Talking Body” og de seneste hits ”Cool Girl” og ”True Disaster”.

Den sydafrikanske trio Die Antwoord fik deres gennembrud med den virale video ”Enter the Ninja” fra 2009, og siden har de taget deres blanding af sydafrikansk Zef-kultur og rave-hiphop med rundt i verden gentagne gange.

"Det bliver med garanti et af de vildeste shows, vi til dato har set i Tusindårsskoven – på højde med Major Lazer forrige år – ligesom Tove Lo helt sikkert bliver en fascinerende oplevelse i den anden ende af skalaen,” siger Morten Hopballe og tilføjer:

Die Antwoord gæstede sidst Danmark på Roskilde Festival 2015, hvor GAFFAs anmelder Jesper Buhl uddelte de maksimale seks stjerner og skrev blandt andet:

"Når man på så intelligent og ravehistorisk korrekt vis leverer en både dumt nakkenikkende, folkeligt knæklysfremragende og med et glimt i øjet røvrystende partybombe, så er man all right i min bog.

Die Antwoords forståelse af dansefestens anatomi og af dansemusikhistoriens troper og traditioner er så fremragende og så skamløst partystartende, at undertegnede (ja, han kan godt lade være med at skrive "denne signatur") måtte danse så meget, at det var svært at tage noter." Læs hele anmeldelsen her.

"Kim Larsen & Kjukken, Magtens Korridorer, Suspekt og Thomas Helmig kræver ikke nogen nærmere introduktion, og vi er virkelig stolte over, at vi nu kan skrive dem på 2017-plakaten.”

Thomas Helmigs koncert på Tinderbox bliver en af bare fire koncerter hen over sommeren 2017. Det samme gælder for rapgruppen Suspekt. Endelig vender Johan Olsen tilbage til Tusindårsskoven. I år optrådte han som gæst hos Volbeat, men til sommer står han på scenen med sit eget band Magtens Korridorer.

I forvejen er den hollandske dj Martin Garrix og Lukas Graham annonceret som optrædende til Tinderbox 2017.

Tredje udgave af Tinderbox løber af stabelen 22.-24. juni 2017. Partoutbilletter har været til salg længe, og fra fredag den 2. december kl. 12.00 kan man også købe endagsbilletter til torsdag, fredag og lørdag.

Varm op med Die Antwoords "Enter the Ninja":

ANNONCE