Nyhed

Ben Harper & The Innocent Criminals kommer til Danmark

Verdensturné og nyt album på vej

Den 22. september spiller Ben Harper & The Innocent Criminals i Falconer Salen i København.

Det er 12 år siden, at Ben Harper & The Innocent Criminals gæstede Danmark. Sidst den amerikanske band spillede i Danmark var ved Roskilde Festival 2004.

Denne gang aflægger Ben Harper og The Innocent Criminals musikalsk visit i København, hvilket er bandets første pitstop på deres efterårsturne. Med sig bringer de rock og soul krydret med r&b-rytmer til den danske hovedstad.


Verdenstouren indledes den 2. april i Port Chester i New York. Ben Harper & The Innocent Criminals følger op på deres reunion-tour med albummet "Call It What It Is", som udkommer den 8. april. Albummet er det første studiealbum, den californiske sanger og sangskriver laver med Innocent Criminals otte år.

Fra og med sin debut i 1994 med albummet "Welcome To The Cruel World" har Ben Harper udgivet en række roste og velsælgende album, deriblandt med bidrag fra Innocent Criminals.

Billetpriser: 550 kroner + gebyr

Billetsalget starter fredag 12. februar kl. 10.00 via livenation.dk og via Billetnet.dk

Ben Harper er kendt for at være en karismatisk performer, der spænder bredt på tværs af genrer. Indtil Ben Harper og The Innocent Criminals kommer på dansk jord, kan du nyde denne liveperformance af Ben Harper og Co med sangen "Burn One Down"

ANNONCE