Nyhed

Brandon Beal afslører livshistorie i ny video med Lukas Graham

Se den rørende billedside til sangen Golden

I dag udsender amerikanske Brandon Beal musikvideoen til sangen "Golden" med gæstevokal af Lukas Graham. Sangens essens er, at man skal tro på sine drømme og holde fast i sine mål.  Musikvideoen skildrer en rørende personlig livshistorie om Brandon Beals vej til at blive "golden" i musikbranchen.

Som ung var Brandon Beal et talent på den amerikanske fodboldbane. Men i år 2002 brækker Brandon Beal på tragisk vis nakken i en tackling. Karrieredrømmene om en fodboldkarriere braser og troen på fremtiden styrter i grusset, da lægen fortæller den unge fodboldspiller, at han må opgive karrieren inden for amerikansk fodbold. De braste drømme leder Brandon Beal i en depression, som fører den unge mand ind i et kriminelt miljø bestående af narkotika og dårligt selskab.

Men Brandon Beal fortaber sig ikke i stofferne. Musikken bliver den unge mands redningsvest. I videoen ser vi den unge Brandon Beal sende en demoplade af sted som håb for fremtiden. En plasticskive, der leder til en pladekontrakt til pladeselskabet Universal.

Musikvideoen viser en visuel rutsjetur i Brandon Beals liv til tonerne af "Golden". En rutsjetur, som fortæller rapperens rejse hen mod musikken. Det sidste klip i videoen slutter af ved en udsolgt koncert ved Forum i København, hvor han sammen med sangeren Lukas Graham synger sangen "Golden". En koncert, hvor 10.000 koncertdeltagere hylder den amerikanske texasrapper.

Brandon Beal har boet i Danmark siden år 2011 og har kastet flere ørehængere fra sig. Et eksempel er hittet "Twerk it Like Miley", som Brandon Beal har sunget sammen med Christopher. Sangen fik en førsteplacering på den danske trackliste ugen efter udgivelsen samtidig med, at den tilhørende musikvideo fik over 100 millioner views på YouTube. (Læs GAFFAs interview med instruktøren bag videoen) Ud over Christopher og Lukas Graham har Brandon Beal også samarbejdet med artister som KATO, Snopp Dog, Ida Corr, Infirnal, DJ Hedegaard, Patrick Dorgan, Nik og Jay og Scarlet Pleasure med mere.

ANNONCE