Nyhed

GAFFA februar er på gaden – læs det her

Mød Velvet Volume, Disclosure, Fallulah, Mette Lindberg, Troels Abrahamsen og mange flere

Så er GAFFAs andet nummer på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et interview med den fremadstormende søstertrio Velvet Volume, der har redet på en bølge af medvind i 2015 med optrædener ved Kronsprinsparrets Priser, GAFFA-Prisen og P6 Beat Rocker Koncerthuset – og fik stående ovationer de to sidstnævnte steder. GAFFA har fulgt i hælene på den travle trio, der er aktuelle med to nye singler – og deres første forsidehistorie i et stort medie. (De har nemlig tidligere været på forsiden af Dansk Artist Forbunds medlemsblad Basunen, hvis oplag er 1450 eksemplarer modsat GAFFAs 60.000)

Disclosure indtager en i skrivende stund næsten udsolgt Tap1 den 9. februar med garanti for hits. Vi har talt med den succesfulde house-duo.

Fallulah er klar med sit tredje album, "Perfect Tense", der bliver hendes første internationale udgivelse. Vi har mødt sangerinde og sangskriveren, der konstaterer, at i dag er alle til salg – selv Bob Dylan.

Desuden kan du læse interviews med Exec alias Troels Abrahamsen, Benal, Seinabo Sey og Daughter, læse Jacob Bellens' svar på læsernes skarpe spørgsmål, høre om den X Factor-aktuelle sangerinde og sangskrver Mette Lindbergs musiksmag – og meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med februarudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnerne fra GAFFA februar nedenfor:

ANNONCE